Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjena na čelu NO-a Podravkine Mirne, novi vlasnik Gulliver travela…

25. Listopad 2022.
Ivan Ostojić

Ivan Ostojić postao je novi predsjednik NO-a PODRAVKINE tvrtke MIRNA iz Rovinja umjesto Ivane Širić, koja je preuzela ulogu njegova zamjenika umjesto Ljiljane Šapine.

Jakov Baričić napustio je Upravu zagrebačke tvrtke ENIKON AEROSPACE.

Ivica Primorac napustio je mjesto predsjednika Uprave tvrtke EURO DAUS iz Splita, na kojem je bio od 2014. godine, a Ivan Ančić napustio je mjesto člana Uprave tvrtke, u kojoj je ostao samo Ivan Vukadin.

Mario Papp postao je novi prokurist varaždinskog NTH MOBILEA, a Dini Alagiću i Tomici Pogorelecu ukinuta je prokura u tvrtki.

Goran Vukušić postao je novi suvlasnik ČAZMATRANS – NOVE, a Božidar Pribanić, Dražen Posavac, Dražen Sudarević i Josip Vukušić napustili su vlasničku strukturu tvrtke. Tvrtka sada ima 426 suvlasnika.

Španjolska tvrtka TUI HOLDING SPAIN preuzela je vlasništvo nad dubrovačkim GULLIVER TRAVELOM od njemačke tvrtke LEIBNIZ-SERVICE.

Korini Bedeković, Ivi Runjić, Ivani Stanušić, Romani Knežević, Evelin Jakopović i Nemanji Bačiću dodijeljena je prokura u zagrebačkoj tvrtki B2 PORTFOLIO.

Miri Tomić dodijeljena je prokura u ANTUNOVIĆU TA.

Ozana Nenadić potpuno je preuzela vlasništvo nad tvrtkom PINEL KRK nakon što se Kristijan Nenadić povukao iz vlasničke strukture tvrtke.

Otvoren je stečajni postupak nad tvrtkom VAGROS VARAŽDIN u vlasništvu Duje Ljevara, a stečajnim upraviteljem u postupku imenovan je Jurica Tončić. Postupak je otvoren na prijedlog FINE zbog evidentirane neizvršene osnove za plaćanje u iznosu od 659 tisuća kuna. Ročište vjerovnika na kojem će se ispitati prijavljene tražbine zakazano je za 25. siječnja 2023.

Nizozemska tvrtka INVERA INVESTMENTS COOPERATIEF THREE preuzela je vlasnički udio njemačke tvrtke VV-CONSULTING GESELLSCHAFT FÜR RISIKOANALYSE, VORSORGEBERATUNG UND VERSICHERUNGSVERMITTLUNG u riječkoj tvrtki KOMPARE ONLINE.

25. travanj 2024 00:57