Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjena na čelu Geocyclea, Pleština iz Jamnice u Dukat, Vrlika transporti u stečaju zbog poluprikolice…

17. Srpanj 2024.
Silvano Cukon

Silvano Cukon imenovan je predsjednikom Uprave GEOCYCLEA HRVATSKA umjesto Denis Zupičić.

Dosadašnji član NO-A HRVATSKOG OPERATORA TRŽIŠTA ENERGIJE (HROTE) Ivan Tadić imenovan je predsjednikom umjesto Davora Labaša, a zamjenikom predsjednika imenovan je dosadašnji član NO-a mr.sc. Antonio Bebek. Dosadašnja zamjenica predsjednika Ivana Šuman ostaje članica NO-a dok Labaš više nije član.

Marinko Pleština više nije član Uprave JAMNICE iz koje je prešao u DUKAT, a Sotirios Yannopoulos više nije zamjenik predsjednika NO-a JAMNICE.

Otvoren je stečajni postupak nad VRLIKA TRANSPORTIMA, koji su u blokadi zbog oko pola milijuna eura dugova, a imaju i 32 tisuće eura poreznog duga. Stečajni upravitelj Marko Fak otkrio je da tvrtka u svom vlasništvu ima poluprikolicu s ceradom čija vrijednost bi trebala biti dovoljna za namirenje postupka.

Nakon pripojenja ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANKI iz Sudskog je registra izbrisana tvrtka ERSTE GROUP IT HR.

Guido Baldini imenovan je članom NO-a tvrtke OMV-INDOIL umjesto Jørgena Boa Johansena.

Srećko Friščić više nije u vlasničkoj strukturi MIPCROA.

Dosadašnji zamjenik predsjednika NO-A RADEŽA Perica Farčić imenovan je predsjednikom umjesto Edija Bosnića. Njegov zamjenik je Teo Žuvela, a novi su članovi Tonči Andrijić, Franko Franulović i Petar Petković umjesto Tanje Juretić, Katije Favro i Igora Milata.

Yang Xu Ep.Leblanc i Holger Robert Haderer novi su direktori u tvrtki STRAUMANN GROUP ADRIATIC umjesto Wolfganga Beckera.

Dosadašnja zamjenica predsjednika NO-a VODOOPSKRBE I ODVODNJE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Anita Findri Ratkajec imenovana je predsjednicom NO-a umjesto Mladena Šestana, a zamjenikom predsjednice imenovan je Ivan Kuljko.

Marijanu Tustonji i Christianu Deutschmanu dodijeljena je prokura u tvrtki UMDASCH STORE MAKERS CROATIA umjesto Danijele Pivac.

Mati Šimundži dodijeljena je prokura u splitskoj ELEKTROTEHNI.

Nina Ovčar nova je partnerica u ODVJETNIČKOM DRUŠTVU MAMIĆ PERIĆ REBERSKI RIMAC.

Relja Rajković, Vedrana Vučković, Mirta Klaić i Tihana Balagović novi su partneri u ODVJETNIČKOM DRUŠTVU BARDEK, LISAC, MUŠEC, SKOKO I PARTNERI.

Luka Primorac imenovan je direktorom u LAURI KOZMETICI DISTRIBUTIVNOM CENTRU umjesto Željke Melić.

Krunoslav Kučiš preuzeo je upravljanje NISKOGRADNJOM iz Pregrade od Marijana Peera.

Petar Čavlović više nije član Uprave HOO TV-A.

U Sudskom je registru potvrđeno da je WARNER MUSIC preko svoje poljske podružnice WARNER MUSIC POLAND ušao u vlasničku strukturu domaće diskografske kuće DANCING BEAR. Riječ je o manjinskom udjelu (10%), a po 45% udjela ostalo je osnivačima Davoru Vargi i Silviju Vargi.

Tvrtka RUĐER-INOVACIJE više nije u vlasničkoj strukturi RUĐERA MEDIKOLA CIKLOTRONA.

Otvoren je stečajni postupak nad osječkom tvrtkom CMP, koja je od rujna prošle godine bila u predstečaju. Stečajnim upraviteljem imenovan je Želimir Uršulin.

07. rujan 2024 17:58