Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjena u Upravi Hilding Andersa, nova direktorica na čelu Apsolona umjesto suvlasnica…

17. Svibanj 2023.
Renata Potočnikfoto Ratko Mavar

Renata Potočnik imenovana je novom članicom Uprave tvrtke HILDING ANDERS iz Preloga umjesto Želimira Ivelića, a Dijana Horvat imenovana je novom prokuristicom umjesto Sandre Kovačević.

Suzana Brenko imenovana je novom i jedinom direktoricom APSOLONA, a dvije suvlasnice Nataša Ćurić Martinčević i Mirjana Samardžić Novoselec povukle su se s mjesta predsjednice i članice Uprave tvrtke.

Silviji Buljan dodijeljena je prokura u MICROBLINKU.

Štefica Mesaroš napustila je mjesto članice NO-a RALU LOGISTIKE.

Marko Eljuga imenovan je predsjednikom Uprave VODOVOD-OSIJEKA umjesto Gorana Pajnića, a Dejan Rusmirović imenovan je novim direktorom.

Zvonimir Štrkalj postao je član Uprave šibenskog VODOVODA I ODVODNJE umjesto Damira Martinovića.

Dosadašnji direktor splitskog BRODOSPASA Željko Samaržija postao je predsjednik Uprave, u koju je imenovan Miro Juras. Njega je na mjestu zamjenika predsjednika NO-a zamijenio Zvonko Karabatić.

Josip Tokić napustio je suvlasništvo UREDA ZA PODRŠKU.

Tvrtka TRANSEUROPEAN PROPERTIES IV SUPERMARKET 1 pripojena je tvrtki TRANSEUROPEAN PROPERTIES IV.

Antonia Glavina postala je nova članica Uprave MAKARSKOGA KOMUNALCA umjesto Željka Bagarića.

Temeljem Ugovora o podjeli i preuzimanju izvršena je podjela-odvajanje s preuzimanjem šibenske tvrtke ODISEJ YACHTING, čime se dio njezine imovine, prava i obveza prenio na tvrtku ODISEJ YACHT CLUB.

Marku Bancu dodijeljena je prokura u varaždinskom AVORATU.

Nad tvrtkom WELMAX PREMIUM u vlasništvu Jakuba Roberta Gawałeka proveden je skraćeni stečajni postupak. Postupak je proveden nakon što je iz FININA podneska utvrđeno da tvrtka ima neizvršene osnove za plaćanje u iznosu od 882,3 tisuće kuna, a iz sustava eBlokade da je račun tvrtke blokiran za iznos od 137,3 tisuće aura.

Mila Dude postala je nova suvlasnica splitske tvrtke EDURO.

22. travanj 2024 23:25