Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Vujnovac ušao u Upravni odbor Fortenove, kraj ‘v.d. ere‘ u Zračnoj luci Dubrovnik…

02. Rujan 2022.
Pavao Vujnovac

Pavao Vujnovac, drugi najveći suvlasnik FORTENOVE i prvo ime ENERGIJE NATURALIS i PRVOGA PLINARSKOG DRUŠTVA, postao je novi član Upravnog odbora FORTENOVA GRUPE.

Viktor Šober imenovan je novim i jedinim članom Uprave ZRAČNE LUKE DUBROVNIK s četverogodišnjim mandatom umjesto Frane Luetića. Tako je završila Luetićeva 'v.d. era', koja je potrajala čak devet šestomjesečnih mandata, odnosno četiri i pol godine. Tko zna koliko bi potrajala da Luetić nije otišao u mirovinu.

Nakon što je nedavno Tomislav Babić podnio ostavku na mjestu predsjednika Uprave u Varteksu zbog višemjesečnih neuspješnih pregovora vjerovnika u vezi s podjelom novca od prodaje nekretnina, odluka je potvrđena u Sudskom registru. Potvrđeno je i da je Valentinu Pihiru ukinuta prokura u tvrtki te da je Dražen Dobiša imenovan novim članom Uprave. Osim toga, ostavku je podnio i Igor Žonja, koji je obnašao funkciju zamjenika predsjednika NO-a, a na toj ga je funkciji zamijenila Božica Čićek-Mutavdžić, dok je Mirjana Droptina postala nova predsjednica NO-a umjesto Nenada Bakića.

Arthouros Dimitrios Kyriazis zamijenio je Slobodana Zlatanovskog na mjestu prokurista HEINEKENA HRVATSKA.

Thomas Antoine Estrany imenovan je novim direktorom H & M HENNES & MAURITZA, a Minna Kristina Carlberg smijenjena je s mjesta članice Uprave.

Tvrtka DRNIŠKA TRADICIJA iz općine Ružić pripojila je j.d.o.o. AUBITAL USLUGE.

NOTCH CONSULTING GROUP postao je suvlasnik zagrebačke tvrtke AG04 INNOVATIVE SOLUTIONS.

Gordani Duvnjak ukinuta je prokura u OS METALU iz Valpova.

Pero Čelina i Igor Čelina ušli su u vlasničku strukturu dubrovačkih LJEKARNI ČELINA i pridružili se osnivačici Ankici Čelini.

Marko Rafaj posao je novi član NO-a KOMUNALCA SISAK umjesto Ermina Kasumovića.

Tanja Krmpotić postala je nova članica NO-a riječke tvrtke POSLOVNI SUSTAVI.

24. travanj 2024 20:04