Ukratko
StoryEditor

24sata je ponovno potvrdio da razvija izvrsna radna mjesta i preuzeo certifikat Poslodavac Partner

17. Lipanj 2024.
foto Pixsell/slavko Midžor

Certifikacijski tim SELECTIO Grupe ponovno je prepoznao sjajne HR praske koje provode u 24sata i zato im dodijelio sedmi certifikat Poslodavac Partner, prestižno regionalno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima. SELECTIO Grupa, vodeća grupacija za savjetovanje u ljudskim potencijalima, već 19 godina dodjeljuje ovaj certifikat onim kompanijama koje zadovolje visoke HR standarde definirane po uzoru na najbolje svjetske prakse.

– Iznimna mi je čast i zadovoljstvo što je naš tim iz 24sata po sedmi put prepoznat i nagrađen certifikatom Poslodavac Partner, najprestižnijim regionalnim priznanjem za izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima od strane SELECTIO Grupe. Ovo priznanje potvrda je naše predanosti stvaranju poticajnog i razvojnog radnog okruženja u kojem svaki zaposlenik može ostvariti svoj puni potencijal.

Zadovoljstvo i motivacija naših zaposlenika naš su prioritet, stoga njegujemo dvosmjernu komunikaciju i ohrabrujemo povratne informacije putem raznih komunikacijskih kanala. Kroz inicijativu Office vibe, redovito pratimo kako se naši zaposlenici osjećaju na radnom mjestu i pravovremeno reagiramo na njihove potrebe.

Ova nagrada nije samo priznanje našim dosadašnjim naporima, već i poticaj za daljnji razvoj i unapređenje naših HR praksi. Hvala SELECTIO Grupi na ovom priznanju, ali najveća zahvala ide našim zaposlenicima koji su srce i duša naše organizacije. Bez njihove predanosti, suradnje i povratnih informacija, ne bismo postigli ovakve uspjehe.

Nastavljamo s istim entuzijazmom raditi na unapređenju radne sredine i pružanju podrške našem timu, kako bismo zajedno nastavili rasti i napredovati – izjavila je Jelena Poljičanin, voditeljica odjela upravljanja ljudskim potencijalima.

Inicijative i aktivnosti za razvoj su u prethodnoj godini rezultirale s više od 50 sati edukacije po zaposleniku. Svima je na raspolaganju široka lepeza razvojnih aktivnosti što uključuje online edukacije, događaje uživo i mogućnosti dugoročnog obrazovanja, dok je za buduće zaposlenike kreiran interni razvojni program Styria:SCOOL Academy. Uz to, organizacija na različite načine potiče i kulturu inovativnosti pa zaposlenici imaju priliku dati prijedloge za unapređenje poslovanja kroz Program inovacija 24sata te tako ostvariti i svoje osobne razvojne ciljeve.

Velika ulaganja u prilike za razvoj svakako su se isplatila jer su zaposlenici izrazili visoko zadovoljstvo svime što im je na raspolaganju, a svi imaju i priliku predložiti ideje za implementaciju budućih edukacija koje će im biti korisne. Organizacija njeguje dvosmjernu komunikaciju i ohrabruje davanje povratnih informacija putem raznih komunikacijskih kanala. Zaposlenici, između ostalog, daju svoj osvrt i na podršku menadžera u postizanju njihovih razvojnih ciljeva, osvrt na svoju motivaciju, timsku koheziju i fleksibilne radne angažmane. Uz to, kroz inicijativu Office vibe, organizacija svaki tjedan osluškuje i kako se zaposlenici osjećaju na svom radnom mjestu te koje su njihove aktualne potrebe kako bi na njih pravovremeno reagirali.

Zahvaljujući stalnoj posvećenosti dobrobiti svojih zaposlenika i brojnim inicijativama usmjerenim ka unapređenju njihovog zadovoljstva, 24sata je i dalje dio prestižne skupine poslodavaca. Stotinjak HR timova godišnje prijavi se za certifikat Poslodavac Partner, čime je ubrzano uvođenje poželjnih HR praksi na čak 10 tržišta.

25. lipanj 2024 11:06