Ukratko
StoryEditor

A1 Telekom Austrija Grupa i Netflix objavili strateško partnerstvo

19. Listopad 2023.

A1 korisnicima donosi najbolje korisničko iskustvo i TV sadržaj što potvrđuje partnerstvo A1 Telekom Austrija grupe i Netflixa. Najpopularnija streaming platforma stiže A1 korisnicima na šest tržišta počevši s Austrijom, a zatim slijede Bugarska, Hrvatska, Sjeverna Makedonija, Srbija i Slovenija.

Novim strateškim partnerstvom zadovoljan je predsjednik Uprave A1 Telekom Austria Grupe Alejandro Plater.

Uvijek se trudimo uključiti najtraženije digitalne servise u A1 ponudu. Partnerstvo s Netflixom potvrđuje naša kontinuirana ulaganja u najbolje korisničko iskustvo na tržištima na kojima poslujemo - rekao je Plater.

- Sretni smo što započinjemo ovo novo partnerstvo između Netflixa i A1 Grupe prvo u Austriji, a uskoro i u drugim zemljama u regiji. Donosimo najbolje od zabave gledateljima diljem svijeta i, zahvaljujući ovoj suradnji, A1 korisnici imat će još lakši pristup filmovima, serijama i igrama iz udobnosti domova i na svim svojim uređajima - istaknula je Maja Porczyńska, voditeljica partnerstava i poslovnog razvoja za srednju i istočnu Europu u Netflixu.

Početkom iduće godine Netflix stiže i A1 korisnicima u Hrvatskoj, najavio je predsjednik Uprave A1 Hrvatska Jiří Dvorjančanský.

Korisnici mobilnih i fiksnih usluga će jedini u Hrvatskoj u sklopu A1 paketa imati Netflix na svim svojim uređajima. Za njih pripremamo i posebne promotivne ponude - dodao je Dvorjančanský.

A1 korisnici u Hrvatskoj bit će na vrijeme obaviješteni o svim pogodnostima koje im ova suradnja donosi.

24. srpanj 2024 15:53