Ukratko
StoryEditor

Addiko Bank dobitnik šest ‘Transform Awards Europe 2018‘ nagrada

29. Ožujak 2018.

Addiko Bank dobitnik je šest ‘Transform Awards Europe 2018‘ nagrada koje se dodjeljuju za projekte najboljeg upravljanja brendovima i rebrendiranja, najkreativnije osmišljenog vizualnog identiteta, te za kvalitetno upravljanje ugledom, stoji u priopćenju za medije.

Šest nagrada u šest kategorija

Addiko Bank je s agencijom Prophet, koja je bila angažiranja na projektu rebrandinga Addiko Grupe, od stručnog žirija sastavljenog od 27 međunarodnih stručnjaka iz svijeta marketinga, oglašavanja, brendiranja, komunikacija i kreativnih direktora bila nominirana u šest kategorija i u svima je osvojila nagradu; zlato za ‘Najbolju kreativnu strategiju‘, ‘Najbolje rebrendiranje nakon procesa spajanja‘, ‘Najbolji razvoj brenda u sklopu repozicioniranja i predstavljanja nove misije i vizije‘, ‘Najbolji vizualni identitet u financijskoj industriji‘; srebro za ‘Najbolje korištenje vizualnih materijala‘; i broncu za ‘Najbolji strateški i kreativni razvoj novog brenda‘.

- Osvojiti jednu renomiranu nagradu je veliko priznanje i čast, ali osvojiti ih šest u međunarodnoj konkurenciji globalnih brendova kao što su: P&G, Intel, Danone, Siemens, Konica-Minolta, Harrods, ABB, BAT, Carlsberg, Bloomberg…je fenomenalno dostignuće na koje smo iznimno ponosni. Ove nagrade doživljavamo kao zadnje u nizu priznanja da je Addiko snažan brend prepoznatljivog vizualnog identiteta i kao potvrdu da smo odlično odradili projekt rebrendiranja. Također, one su nam i poticaj da svakim danom svojim klijentima i partnerima budemo još bolja, još jasnija, još jednostavnija i još izravnija banka, izjavila je Maja Čulig, direktorica Marketinga za Addiko Grupu.

>>>Tehnološko čudo: Addiko Bank otvorila prvu jedinstvenu digitalnu Express poslovnicu

Transform Awards‘ su globalne nagrade kojima se nagrađuje inovativnost, kreativnost i izvrsnost u upravljanju korporativnim i produkt brendovima. U Europi konkuriraju projekti iz 43 države, pri čemu se vrednuje strateški pristup, kvalitetan sadržaj, kreativnost i originalnost provedba, te ostvareni rezultati. Za ovogodišnje nagrade kandidirali su se svi projekti koji su započeti i zaključeni u razdoblju od svibnja 2016. i studenog 2017. godine.

26. studeni 2022 19:46