Ukratko
StoryEditor

Bojana Mandić i Ivana Jeleč novo pojačanje u Komunikacijskom laboratoriju

20. Svibanj 2019.

Ana Škiljić Ravenšćak koja je prije tri godine u Komunikacijski laboratorij došla s uredničke pozicije Večernjeg lista napredovala je na poziciju PR managera. Pojačanje u odnosima s javnošću su Bojana Mandić, te Ivana Jeleč koja dolazi na poziciju PR Seniora.

Bojana Mandić u posljednjih šesnaest godina znanje i iskustvo stjecala je u agenciji za odnose s javnošću Pragma komunikacije gdje se specijalizirala za cjelokupan spektar usluga odnosa s javnošću i upravljanja komunikacijama. Kao starija savjetnica bila je odgovorna za strateško savjetovanje, osmišljavanje i provedbu komunikacijskih strategija te razvoj i nadzor PR aktivnosti brojnih međunarodnih i domaćih klijenata i brendova.

[caption id="attachment_385684" align="aligncenter" width="750"] Bojana Mandić[/caption]

Bogato iskustvo stječe u različitim industrijama s naglaskom na odnose s javnošću u farmaceutskoj, zdravstvenoj, automobilskoj te industriji roba široke potrošnje. Bojana je bila dijelom komunikacijskih timova koji su osvajali nagrade iz kategorija društveno odgovornog poslovanja i internih komunikacija za najbolje komunikacijske projekte godišnje nagrade Grand PRix HUOJ-a. Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a od 2017. godine certificirana je stručnjakinja za odnose s javnošću Hrvatske udruge za odnose s javnošću, a stručnost je iskazala i kao članica žirija nagrade Grand Prix HUOJ-a te godišnje studentske nagrade HUOJ-a Mlada nada.

Ivana Jeleč karijeru u odnosima s javnošću počela je graditi u agenciji Millenium promocija gdje je radila na različitim projektima iz područja obrazovanja, turizma, bankarskog i zdravstvenog sektora, a 2014. preuzima funkciju voditeljice Centra za odnose s javnošću na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment. Ivana je diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti te španjolski jezik i književnost i talijanski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Osim u praksi, odnosima s javnošću bavi se i u području visokog obrazovanja i znanosti.

[caption id="attachment_385685" align="aligncenter" width="750"] Ivana Jeleč[/caption]

Predavač je na Bernaysu, ali i na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu te Poslovnom veleučilištu Zagreb na kolegijima iz odnosa s javnošću, korporativne i strateške komunikacije te španjolskog i talijanskog jezika. Autorica je i suautorica nekoliko znanstvenih radova na temu brendiranja, političke komunikacije te kriznog komuniciranja, a 2018. bila je dio uredništva prijevoda biografije oca odnosa s javnošću.

- Sretna sam da se agencija kontinuirano razvija kako na području širenja portfelja klijenata tako i osnaživanjem novim radnim snagama - izjavila je Manuela Šola, vlasnica i direktorica agencije.

26. veljača 2024 19:40