Ukratko
StoryEditor

Boutique Hostel Forum proslavio deseti rođendan uz spektakularni koncert grupe Elemental u centru Zadra

08. Kolovoz 2022.

Boutique Hostel Forum, smješten u povijesnoj jezgri Zadra, s pogledom na crkvu sv. Donata i Rimski forum po kojem je i dobio ime, obilježio je svoju 10. godišnjicu poslovanja velikom proslavom u centru grada na kojoj se okupio velik broj Zadrana i njihovih gostiju.

Povodom okruglog jubileja na Forumu pored crkve sv. Donata održan je koncert grupe Elemental kao poklon svim Zadrankama i Zadranima, ali i svim ljubiteljima zabave i dobre glazbe.

- Ovo je velika godina za Turisthotel u kojoj  Zaton Holiday Resort slavi 40., a Boutique Hostel Forum 10. rođendan. Dodatni razlog za proslavu je i odlična popunjenost svih naših kapaciteta na što smo također iznimno ponosni. Ovaj koncert i proslava ujedno su i zahvala svim našim gostima koji nam se svake godine rado vraćaju, te Turisthotelov doprinos dodatnom obogaćivanju zadarskog ljetnog kalendara događanja. Kao domaća tvrtka koja živi sa svojim Gradom i lokalnom zajednicom, nastavljamo planirati nove projekte koji će obogatiti, ne samo našu ponudu i sadržaje, već i dodatno učvrstiti poziciju grada Zadra kao atraktivne i poželjne turističke destinacije - istaknula je Meri Matešić Sičić, predsjednica uprave  Turisthotela.

Sjajan koncert grupe Elemental rasplesao je okupljene domaće i strane goste, a posebno iznenađenje bio je multimedijalni program - spektakularni 3D mapping koji se projicirao na pročelju zgrade Hostela. 3D mapping ostavio je bez daha sve okupljene goste na Forumu.

Turisthotel je domaća tvrtka s pedeset godina dugom tradicijom u ugostiteljstvu i turizmu u čijem sastavu, osim Boutique Hostela Forum, posluje i Zaton Holiday Resort  koji je ove godine proslavio svoj 40. rođendan i tim povodom svojim gostima priredio niz uzbudljivih događanja i aktivnosti.

01. lipanj 2023 11:12