Ukratko
StoryEditor

DHL Express najavljuje povećanje cijena za 2025. u Hrvatskoj

27. Rujan 2024.
Prosječno povećanje cijena od 5,9 posto za otpremu i 7,9 posto za dopremu pošiljaka stupa na snagu 1. siječnja 2025.

DHL Express, vodeći svjetski pružatelj usluga međunarodne ekspresne dostave,  najavljuje povećanje cijena koje će stupiti na snagu 1. siječnja 2025. Prosječno povećanje cijena u Hrvatskoj iznosit će 5,9 posto za otpremu i 7,9 posto za dopremu pošiljaka.

- Posvećeni smo pružanju stabilnih i pouzdanih usluga globalno, unatoč neprestanom utjecaju geopolitičkih dinamika i poremećaja u opskrbnim lancima u logističkom okruženju - ističe Srebrenka Saks, direktorica DHL Expressa Hrvatska.

- Godišnja prilagodba cijena omogućava nam nastavak ulaganja u našu mrežu kako bismo poboljšali njezinu otpornost i prilagodljivost, osiguravajući neprestanu podršku poslovanju naših korisnika bez obzira na vanjske okolnosti - dodaje Saks.

Cijene se u DHL Expressu prilagođavanju na godišnjoj razini uzimajući u obzir inflaciju, fluktuaciju tečaja te administrativne troškove povezane s regulatornim i sigurnosnim mjerama. Nacionalne i međunarodne vlasti redovito ažuriraju ove mjere u više od 220 zemalja i teritorija u kojima posluje DHL Express. Ovisno o lokalnim uvjetima, prilagodbe cijena će varirati od zemlje do zemlje.

Više informacija možete pronaći na poveznici.

27. rujan 2024 10:15