Ukratko
StoryEditor

Fuckup Nights Zagreb: Novi business-casual event na sceni

20. Kolovoz 2024.

Zagrebačka event scena od ove je jeseni bogatija za jedan novi globalni događaj – Fuckup Nights Zagreb, a prvi u nizu evenata čeka nas 24. rujna u klubu Metropolis, simbolično smješten pod tematski nazivnik – Bilo mi je prvi put…

Iza svake uspješne poslovne priče stoji pregršt pogrešaka koje su se jednostavno morale dogoditi kako bismo nešto vrijedno naučili i upravo nas te informacije i odluke čine ovakvima kakvi smo danas. O tim manje ugodnim, a presudnim iskustvima se rijetko priča… pa evo mi smo tu da to promijenimo.

Želimo afirmirati kulturu u kojoj se potiču pokušaji, prihvaćaju greške i podržavaju uspjesi pri čemu kroz prenošenje priča o fuckupima omogućujemo zajednici da neke greške ipak uspiju izbjeći.

Koliko je fuckup prirodan i normalan na svačijem karijernom putu najbolje govori činjenica da je ovo globalan pokret koji je prisutan u 270 gradova i 66 zemalja te je najbrže rastuća zajednica za inovatore i kreatore.

Priču o nastanku pokreta i samih evenata možete pogledati u FuN videu.

Kako izgleda FuN event?

U jednoj opuštenoj večeri u klubu na pozornici se izmjeni tri do četiri govornika. Svaki s publikom dijeli svoju poslovnu ili osobnu priču koja je krenula kao genijalna ideja, izgledala apsolutno obećavajuće, ali završila epskim fuckupom. Posao koji se srušio, zapalio ili jednostavno propao, ugovor o partnerstvu koji je završio prevarom, proizvod koji se morao povući, samo su djelić raspona tema o kojima će biti riječ.

Naravno, naše priče ne veličaju pogreške, već ih samo žele priznati kao normalan, sastavni dio svakog uspjeha i dijeliti ih, u ime napretka, kako bismo iz njih učili i ne ponovili ih.

Za prvi event okupila se zaista zanimljiva i šarolika ekipa, i kada gledamo industrije iz kojih dolaze i kada gledamo njihov karijerni put.

Prvi koji će s publikom podijeliti svoje (ne)slavne priče su:

  • Nikola Škorić – osnivač i direktor Electrocoina, hrvatske mjenjačnice kriptovaluta i kripto platnog procesora,
  • Romana Ilić – direktorica projekta Urania,
  • Goran Deak – osnivač i CEO tvrtke Spona i profesionalni vozač automobilskih utrka.

Čemu se možete veseliti?

Prvenstveno opuštenoj klupskoj atmosferi, s hladnim pićem u ruci i grickalicama, dobroj zabavi i zaista vrijednim informacijama, ali i emotivnim pričama s kojima ćete se moći poistovjetiti.

Priče koje vam donose fuckuperi večeri su jasne, jednostavne i poučne – 10 slideova u 10 minuta i onda slijede pitanja iz publike. Sve što vas zanima rješavamo na licu mjesta.

Iako je vlastiti fuckup najbolja škola, ne moramo baš sve iskusiti na vlastitoj koži.

Ulaznice su dostupne putem Entrio sustava na linku.

12. rujan 2024 00:52