Ukratko
StoryEditor

GEALAN u Hrvatskoj slavi dvadeset godina postojanja

24. Lipanj 2024.
Uz dva desetljeća predanosti inovacijama na hrvatskom tržištu, GEALAN dokazuje i kako se pravi uspjeh gradi na temeljima kvalitete, timskog rada i neprestane težnje za boljim rješenjima

GEALAN d.o.o., tvrtka kći njemačke tvrtke GEALAN Fenster – Systeme GmbH, protekla dva desetljeća pozicionirao se kao jedan od vodećih dobavljača PVC profila koji pridonose stabilnosti i razvitku cijele industrije, pokazuje sposobnost prilagodbe i inovacije, ali i čuva tradiciju, zbog čega je nezaobilazan igrač na hrvatskom tržištu. Predanost vrhunskoj kvaliteti najbolje se može prepoznati u inovaciji GEALAN-acrylcolor® koja osvaja srca kupaca diljem svijeta već više od četiri desetljeća.

Jedan je od ključnih aduta​ tvrtke GEALAN​ proizvod GEALAN-acrylcolor®, koji nudi ne samo široku paletu boja i nijansi koje dopuštaju personalizaciju svakog doma već i iznimnu izdržljivost koja osigurava dugotrajan sjaj bez obzira na vremenske uvjete. Tradicija s više od četrdeset godina procesom koekstruzije stvara profile s akrilkolornom površinom, i to jedine na tržištu. Zašto inovacija? Konstantno razvijanje asortimana, jer svako proširenje asortimana definira novi, luksuzniji životni stil. Proizvodna rješenja s predviđanjem preuzimaju razvoj i trendove u stambenoj i građevinskoj industriji predvodeći ih u suvremene prozorske sustave. GEALAN-acrylcolor® više je od prozora – to je način života, izjava o stilu i eleganciji koja se uvijek izdvaja.

Premium brend u svijetu PVC prozora

U svijetu brze promjene tvrtke koje opstaju i rastu jesu one koje se mogu prilagoditi i inovirati. GEALAN, vodeći dobavljač PVC profila za građevnu u stolariju u Hrvatskoj, nije samo tvrtka koja prati trendove – već ih postavlja. Dva desetljeća prisutnosti na hrvatskom tržištu svjedoče ne samo o dugotrajnoj posvećenosti kvaliteti već i o sposobnosti prilagodbe promjenjivim uvjetima u gospodarstvu.

– Industrija građevne stolarije nije samo sljedbenik trendova i zahtjeva tržišta, ona također postavlja nove trendove i podiže zahtjeve na više razine. Velik doprinos tomu dali su svi zaposlenici profesionalnim radom, odgovornošću i odnosu prema poslu. Uprava tvrtke to zna i cijeni –​ naglasio je Robert Križanović, direktor tvrtke GEALAN.

GEALAN, osnovan u Hrvatskoj 2004., zadužen je za prodaju i distribuciju po tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Albanije, a prije dvije godine s radom je počeo i GEALAN RS d.o.o.

– Tvrtka GEALAN RS počela je raditi u kolovozu 2022. kad je GEALAN kupio tadašnjeg distributera svojih profila Plastech. Prije toga je, od 2005., u Srbiji imao predstavništvo. Timski rad i efikasnost zaposlenih, sa snažnim fokusom na prioritete poduzeća – vrhunsku kvalitetu, točnost i zadovoljne klijente – dali su rezultate zapažene na našem tržištu. Stalno povećanje potražnje za ​PVC profilima tvrtke GEALAN ​na ovom području rezultiralo je proširenjem skladišnog prostora kojim upravlja kvalitetan, obučen i profesionalni tim – rekao je Grujo Ristić, direktor tvrtke GEALAN RS.

Formula uspjeha: dvadeset godina inovacija

Od svojih početaka GEALAN je postavljao standarde u industriji građevne stolarije. Predanost kvaliteti i neprestanim inovacijama donijela mu je vodeću poziciju na tržištu i povjerenje klijenata diljem zemlje.

– Stalno fokusiranje na kupce svakako je jedan od ključnih razloga rasta našeg poslovanja, potpora kupcima u njihovu razvoju i poslovanju. Na taj način uspostavili smo čvrste dugoročne odnose. U protekloj godini počeli smo surađivati s rekordnim brojem novih kupaca, a i strani investitori prepoznali su prednosti ulaganja u proizvodne pogone u BiH, pri tome birajući GEALAN kao inovativnog i pouzdanog partnera, što je dodatno pridonijelo rastu poslovanja i učvršćivanju vodeće pozicije na tržištu – dodao je Mirza Atić, direktor predstavništva tvrtke GEALAN u Tuzli, BiH.

Dok se tržište neprestano mijenja, GEALAN ostaje pouzdan partner svojim klijentima. Uz dvadeset godina predanosti inovacijama na hrvatskom tržištu, dokazuje kako se pravi uspjeh gradi na temeljima kvalitete, timskog rada i neprestane težnje za boljim rješenjima. 

07. rujan 2024 01:03