Ukratko
StoryEditor

GeCCo 2024 traži svoje nove sudionike!

15. Veljača 2024.
GeCCo 2024 traži svoje nove sudionike!

Tražiš li nove izazove u kojima ćeš provjeriti svoja znanja i sposobnosti iz područja upravljanja projektima? Želiš se povezati s mladim ljudima diljem svijeta te raditi na rješavanju jedinstvenog case study zadatka u online okruženju?

Ako su odgovori da, onda je GeCCo natjecanje baš za tebe! Naše sudjelovanje (ali i pobjeđivanje) na GeCCo-u već je postalo tradicija, a ove godine baš ti budi jedan od sudionika ovog jedinstvenog online događaja.

GeCCo (Global eCollaboration Competition) je međunarodno online natjecanje koje okuplja članove nacionalnih IPMA Young Crew grupa (i one koji će to tek postati) u case study natjecanju. Osim što stvara povezanost između nacionalnih Young Crewova, GeCCo širi i spoznaju o važnosti i prednostima globalnog fenomena u upravljanju projektima - radu u virtualnim timovima.

Također, koncept natjecanja je pravi izazov - u 24 sata potrebno je riješiti zadatak iz područja upravljanja projektima. Na tom putu morat ćeš savladati i pokoju besanu noć, analizirati rizike, komunicirati na engleskom, provjeriti svoja teorijska znanja, pronaći najbolji način za razmjenu informacija te raditi s ljudima koje si upoznao u online svijetu prije tek nekoliko dana.

Glavno dio natjecanja održat će se 23. i 24. ožujka. Prije toga natjecatelji će imati vremena bolje upoznati članove svog tima u pre-case study tjednu koji će obuhvatiti period od 15. do 22. ožujka.

Za natjecanje se mogu prijaviti svi motivirani pojedinci između 18 i 35 godina, neovisno o iskustvu u području upravljanja projektima.

Svoju prijavu možeš ispuniti do 25. veljače, a podatke upiši ovdje.

27. travanj 2024 18:45