Ukratko
StoryEditor

Gifterija i Vinski klub osmišljavaju poklone po želji kupca

13. Veljača 2024.
Wine & Friends _3
Treba vam poklon, a niste sigurni što zapravo želite? Recite nama, ili nam samo javite za koju je priliku poklon namijenjen! Gifterija je tu da vam ponudi prijedloge i rješenja za sve vrste poklon paketa...

U zagrebačkom vinskom baru Wine & Friends Ana i Iva najavile su suradnju s Tomom Jakopovićem i Ivom Kozarčaninom, osnivačima prvog hrvatskog vinskog news portala vinskiklub.hr.

Ana Plazibat i Iva Špalj nude ekskluzivne personalizirane poklone svoje tvrtke Gifterija. Cilj im je osmisliti i stvoriti uspomene za sve one koji daruju i koji darove primaju.  Gifterija posebnu važnost pridaje  prvom dojmu koji ostavlja paket prije samog otvaranja, a pakiranjem nastoje iskazati eleganciju i profesionalizam kakvu primatelji  poklona i  zaslužuju. Sam sadržaj paketa, pomno je odabran i radi se o proizvodima isključivo hrvatskog podrijetla s ciljem promocije malih tvrtki i OPG-ova.

- Jako nas veseli ova suradnja. Izazov je birati vina uz vrhunske prehrambene proizvode, posebno u ekskluzivnim kombinacijama. Pravilan odabir u personaliziranom poklonu pružit će poseban užitak onome kome se daruje, a mi sigurno možemo odabrati najbolja vina. U posebnim prigodama, kakva je na primjer Valentinovo, zajedno uživaju i darivatelj i darovani, a vino je uvijek dobrodošlo u takvom društvu. Ma, vino je uvijek dobrodošlo – rekao je Tomo Jakopović.

Suradnja će uključivati stvaranje edukativnog sadržaja o hrvatskim vinima i poklon paketima, organizacija događanja i degustacija poput vinskih večeri, raznih evenata koji promoviraju hrvatska vina i poklon pakete s hrvatskim proizvodima, zajedničke marketinške kampanje, članke ili druge promocijske aktivnosti.

Obzirom da se Vinski klub bavi promocijom vina, a Gifterija nudi pakete s isključivo hrvatskim sadržajem,  sama integracija vina u poklon pakete, promoviranih od strane stručnjaka može stvoriti jedinstvene, atraktivne i kvalitetne proizvode. 

Najavu ove suradnja su, naravno, popratila i fina vina. Vinski bar Wine & Friends dočekao je goste izvanrednim zrelim ružičastim pjenušcem Rosula vinarije Kos iz Svetog Ivana Zeline, a tijekom razgovora o darovima uživalo se i u dva vrlo rijetka, gotovo jedinstvena vina: Calma 2021. vinarije Boškinac iz Novalje, mješavina autohtonih bijelih sorata maraštine i debita, iznenadila je svježinom.

Vino nije posebno pripremamo za odležavanje, no ostavilo je dojam puno mlađega nego što je. I crno je bilo izvorno: Dom Kalebić Cuvée crni 2018. jedinstvena je kombinacija plavca malog, crljenka kaštelanskog i dobričića šoltanskog, tri sorte koje su u najbližem srodstvu, no genska istraživanja nisu razjasnila tko je kome roditelj, a tko potomak.

Vina su vrlo dobro popratila plate hrvatskih suhomesnatih proizvoda i finih sireva.

Više informacija o jedinstvenim darovima u posebno dizajniranim pakiranjima može se pronaći na internetskoj stranici gifterija.com. O njima će pisati i vinskiklub.hr u svojoj rubrici Vino i hrana.

24. travanj 2024 04:08