Ukratko
StoryEditor

Moontop aplikacija: Poslodavac može zaposleniku neoporezivo omogućiti do 12.000 kuna za prehranu

28. Ožujak 2022.
Anđelka Štrajher, vlasnica Megatrenda i Branimir Gospić, vlasnik Moontopafoto Ratko Mavar

Megatrend poslovna rješenja dobro je poznata hrvatska IT kompanija s dugom tradicijom, a razvija analitička rješenja za renomirane korporativne klijente u području bankarstva, hotelijerstva i trgovine s naglaskom na projekte podrške poslovnom odlučivanju, napredne analitike, velikih podataka (big data), strojnog učenja (machine learning) i umjetne inteligencije (artificial intelligence).

Osim ulaganja u tehnologiju i partnerski odnos s klijentima, Megatrendu je posebno važno ulaganje u profesionalni napredak zaposlenika, održavanje zdrave ravnoteže između poslovnog i privatnog života, kao i neprekidno unapređivanje razine poslovanja.

A kako bi zaposlenicima omogućili korištenje brojnih digitalnih benefita, Megatrend je uspostavio suradnju s hrvatskim startupom Moontop i tako omogućio zaposlenicima korištenje Moontop aplikacije koja funkcionira kao one stop shop i zaposlenicima nudi mogućnosti neoporezivih primitaka.

Tako je, primjerice, zahvaljujući Moontopu, zaposlenicima Megatrenda lakše naručivati dostavu hrane u ured ili na bilo kojoj lokaciji kućnog ureda. Moontop je tako posebno došao do izražaja u tvrtkama u sastavu Megatrend Grupe koje posluju na više lokacija te rade na hibridan način, kombinirajući rad od kuće i iz ureda. S druge strane, Megatrend pametno koristi neoporeziva primanja do 12.000 kuna godišnje za prehranu zaposlenika što njihove zaposlenike čini zadovoljnijima.

Moontop je hrvatska inovativna tehnološka kompanija u području ljudskih resursa koja u Hrvatskoj razvija i globalno u svijetu prodaje i pruža digitalne benefite za zaposlenike.

S Moontopom zaposlenici mogu birati što žele iz široke lepeze proizvoda i usluga:
  • SPORT: teretane, osobni treneri, plivanje, tenis, skijanje, jahanje, ples, itd.
  • FOODIE: prehrana na poslu, home officeu i restoranu,
  • BEAUTY: frizerske, make up i wellness usluge,
  • KIDS GIFT: dječji pokloni (STEM, plastične igračke, plišanci, edukacije, itd.),
  • HOUSING: najam kuće ili stana,
  • EDU: edukacije i knjige,
  • DRY CLEANING: usluge kemijske čistionice
  • I mnogo drugih benefita.

Suradnjom s Moontopom, Megatrend također uspješnije zadržava i privlači najbolje talente te učinkovito radi na employer brandingu i pozicioniranju na tržištu. S Moontop benefitima ostvaruje uštedu, potpunu fleksibilnost, employer branding i diverzifikaciju te mjerljiv i ravnopravan employee reward program.

Snaga Megatrenda zapravo leži u njihovim zaposlenicima, vrhunskim stručnjacima, izvanrednim poznavateljima industrija u kojima primjenjuju Megatrendova rješenja i usluge. To su osobe s liderskim potencijalima, kreativne, potpuno posvećene svojim zadaćama i mogu raditi s ljudima na bilo kojoj razini organizacije. Stoga je njihovo zadovoljstvo Megatrendu na prvom mjestu.

Više o Moontopu saznajte na www.moontop.app.

24. travanj 2024 07:51