Ukratko
StoryEditor

Još samo dva mjeseca do najvećeg employer branding eventa u regiji

17. Kolovoz 2022.

Iskoristite popust na ranu prijavu za sudjelovanje na ovogodišnjem online Regionalnom sajmu poslova!

Želite postići veći doseg na tržištu rada i pronaći prave kandidate za Vašu tvrtku? Želite se predstaviti javnosti te osnažiti svoj imidž poželjnog poslodavca?

Na pravom ste mjestu! 

Upravo za Vaše potrebe, već trinaestu godinu za redom, organiziramo najveći online Regionalni sajam poslova koji će se održati od 17. do 21. listopada 2022. 

Sajam koji je prošle godine ostvario preko 49.000 zaprimljenih prijava, posebna je prilika koju tvrtke, koje ulažu u employer branding i pronalazak kvalitetnih kandidata, iskoriste za isticanje svoje tvrtke kao poslodavca.

Jeste li znali da je employer branding doseg sajma do preko 7.200.000 korisnika/potencijalnih kandidata? Doseg se ostvaruje zahvaljujući bogatoj marketinškoj kampanji na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Slovenije. Upravo takve brojke ukazuju na sajam kao nezaobilazno mjesto susreta istaknutih poslodavaca i posloprimaca te ga čine najvećim employer branding eventom u regiji. 

Sada imate priliku za ostvariti i 15 posto popusta na sudjelovanje, sve što trebate je izvršiti ranu prijavu do 31. kolovoza.

Uz brojne benefite sudjelovanja na online sajmu, dosadašnji sudionici istaknuli su i kako je platforma za kreiranje štanda izrazito jednostavna za korištenje jer u svega par koraka možete kreirati svoj štand u skladu s vizualnim i komunikacijskim smjernicama vaše tvrtke. Tijekom svakog koraka bit će vam dostupna i naša podrška pa ćete sve stavke sajma moći s lakoćom koristiti.

Kao dio pripreme za Regionalni sajam poslova, ove godine možete se uoči sajma informirati o trendovima na tržištu rada, kretanju radne snage izvan i unutar granica regije i EU te drugim aktualnostima u sklopu besplatnog webinara 'Što se događa na tržištu rada u regiji i EU?' na kojem će sudjelovati čelni ljudi tržišta rada. Više informacija pročitajte na linku te se prijavite.

19. travanj 2024 22:07