Ukratko
StoryEditor

Liderstvo u komunikaciji

25. Ožujak 2024.
Crikvenica

Brzi način života, sve manja minutaža pozornosti, sve veći planovi profita, različiti izvori informacija, financijska izvještavanja, izvještavanja o okolišnom, društvenom i upravljačkom načelu poslovanja (ESG - environmental, social, governance) jedna su medalja svake organizacije, a s druge strane javnost i mediji žele vidjeti lica pojedinaca koji upravljaju tim kompanijama.

Percepcija lidera povećava vrijednosti brendova, robnih marki i usluga, a kako lideri komuniciraju pod motom ‘Liderstvo u komunikaciji‘ bit će tema 22. međunarodne PRO PR konferencije, izjavio je Danijel Koletić, utemeljitelj i predsjednik organizacijskog odbora nakon online sjednice organizacijskog odbora. Od 3. do 6. travnja 2025. konferencija će se održati u hotelu Katarina u Selcima, na Rivijeri Crikvenica.

image

Marijana Biondić

foto

- Iznimna mi je čast što Vas mogu pozvati na PRO PR konferenciju, koja će se po drugi put održati na Rivijeri Crikvenica, točnije u Hotelu ‘Katarina‘ u Selcu. Svaki ovakav susret je od velikoga značaja za stručnjake iz sfere odnosa s javnošću. Ova konferencija ne samo da ih spaja, ona spaja ideje, stvara poslovne suradnje i prijateljstva. Koliko god da se bavimo komunikacijom i oglašavanjem, mjesecima ili desetljećima, napredak tehnologije i novi pravci u PR-u nas ‘tjeraju‘ na svakodnevnu edukaciju. Prava informacija u pravo vrijeme je ono što nas uvijek može držati u trendu.

Veseli me činjenica što će svoja iskustva i znanja podijeliti mnogi inozemni PR stručnjaci te vjerujem da će svim sudionicima ovo iskustvo biti informativno i inspirativno. Želim Vam, u osobno ime i u ime TZG Crikvenice, najsrdačniju dobrodošlicu na rivijeru na kojoj odmor nije samo sunce i more, koja je još u 19. st. zauzela svoje mjesto na turističkom tržištu i od ribarskoga mjesta postala jedno od vodećih turističkih središta na Kvarneru. Vjerujem da će svim sudionicima konferencije Rivijera Crikvenica pokazati zašto je posjet njoj uvijek dobra ideja - izjavila je Marijana Biondić, direktorica turističke zajednice grada Crikvenice.

21. travanj 2024 16:30