Ukratko
StoryEditor

Magija, adrenalin i nezaboravni doživljaj u Fun Parku u Biogradu na Moru

15. Lipanj 2022.

Fun Park u Biogradu na Moru najveći je zabavni park u ovome dijelu Europe i nudi zabavu kao najpoznatiji svjetski adrenalinski parkovi, o čemu svjedoče prije svega zadovoljni posjetitelji, a onda i nagrade struke

Ovoga ljeta nemojte zaobići Fun Park u Biogradu na Moru, gdje vas čeka pustolovina koju ćete pamtiti zauvijek. Odmak od stvarnosti i obilje zabave čini nezaboravnim ljetovanje djeci, mladima, obiteljima, ali i starijima u kojima još uvijek iskri dječja duša. Fun Park zabavna je atrakcija jedinstvena u jugoistočnom dijelu Europe, otvoren je 2016. u srcu hrvatskog Jadrana i mjesto je zabave za tisuće posjetitelja koje brojnim atrakcijama vodi u svijet mašte i pustolovine.

Zabava u Fun Parku vrhunska je, onakva kakvu se može doživjeti u poznatim parkovima iste koncepcije diljem svijeta. Građen je prema uzoru na svjetske centre 'adrenalinske zabave' i najveća je investicija u industriji zabave na ovim prostorima. Fun Park Biograd dobio je 2019. nagradu 'Oskar' u kategoriji zabavnih parkova. Osvojio je i 'Zlatni poni', priznanje koje se već sedamnaest godina dodjeljuje zabavnim parkovima u svijetu, a 2019. ušao je i u izbor više od 300 najboljih zabavnih parkova svijeta iz 46 zemalja. Član je svjetske krovne organizacije IAAPA za zabavne parkove.

Četiri tematske cjeline

Posjetitelji Fun Parka mogu uživati u četiri cjeline po uzoru na svjetske blockbustere: Svemir, Divlji Zapad, Piratski zaljev i Jurski svijet. Odaberite omiljenu pustolovinu i provozajte se na roller coasteru, ferris wheelu i spinning coasteru, zavrtite se na tornadu ili se hrabro spustite niz Atlantis u vodenom roller coasteru koji se spušta velikom brzinom niz vodeni tobogan u bazen.Posjetite 'Animal Kingdom', vratite se u daleku prošlost, upoznajte i družite se s dinosaurima iz jurskog svijeta, iskušajte vozačke vještine na bumper carsu i hover carsu, sudjelujte u gusarskoj bitci u pirate bayu… Čekaju vas još mnoge zabavne vožnje te posjeti igraonici Games Hall s više od 60 arkadnih igara, bitka sa zločincima u XD dark ride virtualnom 7D kinu, vraćanje u prošlost na carouselu

Magija Fun Parka je u tomu što se može skakati iz pustolovine u pustolovinu, tijekom kojih će vam se pridružiti vesela skupina dinosaura u prirodnoj veličini, transformera, aliena, pirata, Indijanaca i kauboja… Zabavu na atrakcijama parka upotpunit će nastupi mađioničara, žonglera, cirkusanata, stand-up komičara i sličnih performera koji u Fun Park stižu iz raznih dijelova svijeta.

Za gladne i žedne

Kada ogladnite i ožednite, predahnite u nekome od brojnih ugostiteljskih objekata unutar Fun Parka, čija je ponuda prilagođena raznovrsnim potrebama posjetitelja. U tomu prednjači restoran Fat Pirate Cave, koji je tematski uređen u jednom dijelu kao gusarski brod, a u drugom se nalazi spilja. Osim adrenalinske zabave, Fun Park nudi i intimnije sadržaje poput vjenčanja ili proslava rođendana. Zabave se organiziraju prema narudžbi, a proslave rođendana imaju programski paket s tortom i darom za slavljenika.

Također se organizira i teambuilding uz catering i glazbu po želji te razna natjecanja. Okružje u kojem se sve to odvija druženje čini opuštenijim i spontanim. Park je također vrlo zanimljiva scena za snimanje reality showa, reklama i glazbenih spotova. Doživljaj se može upotpuniti i kupnjom suvenira i darova u suvenirnici Treasure Chest. Posjetitelji mogu doživljaje cjelodnevne zabave dijeliti odmah s obitelji i prijateljima jer u cijelom parku imaju besplatan Wi-Fi koji im je omogućen zahvaljujući tehničkom rješenju partnera A1 Hrvatska. Osim toga, u A1 pronašli su za svoje poslovanje idealno telefonsko rješenje - cloud telefonsku centralu, te pouzdan i siguran optički internet uz tarifu Biz Internet Pro, a sve je zaštićeno premium cloud firewallom.

Sadržaj omogućio A1 Hrvatska.

16. travanj 2024 04:14