Ukratko
StoryEditor

MBA Croatia Gala 2023: Osvrt na večer istinske izvrsnosti i društvene odgovornosti

27. Studeni 2023.
Dobitnici i donatori

U skladu s našom posvećenošću inspiriranju stvaranja boljeg društva, vodstvo i članovi udruge MBA Croatia s ponosom izvještavaju o uspješnom održavanju šeste godišnje dodjele nagrada - MBA Awards Gala. Ovaj ekskluzivni događaj održao se 24. studenog, u prekrasnom ambijentu hotela Esplanade u Zagrebu, kao dio tradicionalne MBA Croatia Gala večere.

Večer, koja je okupila preko 150 poslovnih lidera, članova udruge MBA Croatia, posebnih gostiju i podržavatelja, obilježena je dodjelom prestižnih nagrada unikatnog dizajna akademskog kipara Janka Petrovića, čime smo istaknuli izniman doprinos pojedinaca u raznim područjima.

Ovogodišnje nagrade zaslužili su u svojim kategorijama:

Najbolja managerica godine: Lidija Karaga (Predsjednica Uprave Poslovne inteligencije d.o.o.)

Lidija Karaga, predsjednica uprave tvrtke Poslovna inteligencija, osvojila je nagradu za uspješno vođenje jedne od najpoznatijih hrvatskih softverskih tvrtki.

Poslovna žena godine: Nina Mimica (Članica uprave Studenca)

Nina Mimica, alumnus Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju, dobila je priznanje za promoviranje sudjelovanja žena u top managementu brzo rastuće tvrtke.

Povezivanje znanosti i poslovanja: Prof. dr. sc. Jana Žiljak Gršić

Profesorica Jana Žiljak Gršić dobila je nagradu za promoviranje povezivanja institucije koju predstavlja s realnim, poslovnim sektorom, izražavajući strast za spojem znanosti i prakse.

Društveni doprinos: Ivan Blažević

Ivan Blažević, upravitelj i jedan od osnivača Zaklade Solidarna, dobitnik je nagrade za uporni rad i predanost humanitarnim ciljevima.

Najbolji predavač: Ivo Josipović

Ivo Josipović, treći predsjednik Republike Hrvatske, nagrađen je u žestokoj konkurenciji ovogodišnjih predavača, prepoznat kao izvanredan govornik i stručnjak.

Svečana dodjela nagrada bila je vrhunac večeri, a dobitnici su istaknuli značaj ovih priznanja i izrazili zahvalnost na podršci njihovim vizijama i ciljevima.

Također, izražavamo iskrenu zahvalu našim donatorima, čije su donacije omogućile ovu nezaboravnu večer. Njihov doprinos i podrška ključni su za ostvarenje naše misije.

Ovim putem izražavamo zahvalu svima koji su doprinijeli uspjehu ove iznimne večeri, naglašavajući da smo zajedno ostvarili još jedan korak prema ostvarenju naše misije - inspiriranja stvaranja boljeg i naprednijeg društva.

27. travanj 2024 12:42