Ukratko
StoryEditor

Nastavak uspješnih priča s pilot projekta AIESEC-a u Hrvatskoj: Business Future in Croatia projekt je kojim se mladima želi približiti poduzetništvo

09. Siječanj 2023.

Nakon uspješnog izdanja pilot projekta AIESEC-a u Hrvatskoj koji je prošle godine privukao mnoštvo mladih ljudi, lokalni tim AIESEC-a u Zagrebu započeo je s organizacijom drugog izdanja, mjesec dana nakon realizacije konferencija lokalnih timova Osijeka i Zadra.

Business Future in Croatia u Zagrebu se oslanja na građenje potencijala, znanja i ostanka u Hrvatskoj, a konferencija će se održati 14. 01. 2023. u prostoru MM dvorane Studentskog Centra Zagreb (Savska cesta 25) s početkom u 10:30.

Ovogodišnje izdanje sadržavat će dvije panel rasprave, a predviđa se i predavanje iznenađenja. Ove godine fokus zagrebačkog izdanja je na OPG-ovima i sinergijama između poduzeća s temom ‘Sinergija velikih i malih poduzeća‘. Osim predavanja i panela, sudionici će imati priliku sudjelovati i u case studyju s temom ‘Kako spojiti nespojivo‘.

Konferencija je prošle godine obuhvatila brojne renomirane ljude, a i ove godine imamo bogati repertoar s panelistima: Krešimir Bešir iz Podravke, Leticija Hrenković iz Agrokluba, Antonija Šoštarić iz AGRIVI, Luka Jureško iz Submarine, Ivan Lauc iz Plodovi.hr, Nikolina Novinić iz Destinove i Goran Vrabec iz Volim ljuto. Moderatorica oba panela je Dragana Gucanin.

  • Ove godine želimo obratiti pozornost na male poduzetnike, odnosno OPGovce i istaknuti ih kao jedne od bitnih faktora hrvatskog gospodarstva, a i tako pokazati mladima kako efikasno iskoristiti hrvatsku zemlju i raznolikost u svoju korist. - rekla je Laura Uršulin, OCP BFC

Svi zainteresirani se mogu besplatno prijaviti na linku i biti u toku s društvenim mrežama.

Udruga AIESEC Hrvatska je ogranak najveće studentske organizacije koja djeluje u 124 države a u Hrvatskoj postoji od 1953. godine. Djeluje kao najveća globalna mreža mladih, neprofitna i nevladina organizacija čiji je cilj potaknuti razvoj liderstva i drugih vještina ključnih za unapređenje mladih i time, poboljšanje svijeta. AIESEC je priznat od strane UN-a kao važna karika u lancu ostvarenja ciljeva održivog razvoja. Također, svojim djelovanjem je prepoznat kao platforma za stjecanje iskustava koja se cijene kod brojnih poslodavaca.

26. travanj 2024 14:46