Ukratko
StoryEditor

Nova bajka i humanitarna akcija za edukaciju djece o online sigurnosti

30. Studeni 2023.
Osim izdanja ‘Crvenkapice‘ koje stiže u zbirku Bajke u digitalnom svijetu u pripremi je nova humanitarna akcija prodaje slikovnice na blagdan Svetog Nikole

Kompanija Combis organizira novu humanitarnu akciju u srijedu 6. prosinca 2023. u Hilton Garden Inn hotelu u Zagrebu od 14 do 19 sati.

Kolegice i kolege iz Combisa prodavat će slikovnice iz zbirke ‘Bajke u digitalnom svijetu‘ koje su nastale u suradnji Combisa i Centra za nestalu i zlostavljanu djecu u cilju edukacije djece o sigurnosti na internetu.

Povod sada već trećem blagdanskom okupljanju Combisovi humanitarci je nova slikovnica u zbirci - nakon bajki Tri praščića, Ružni pačić i Pinokio, svjetlo dana ugledat će i popularna slikovnica Crvenkapica. Ona je, kao i ostale ‘Bajke u digitalnom svijetu‘ obogaćena vježbenicom kroz koju se otvaraju teme online izazova i opasnosti, a rješavaju ih djeca i roditelji i tako zajedno putuju prema znanju u digitalnom svijetu.  

image

Maja Markulin Klarić

– Predblagdansko vrijeme je idealno za darivanje najmlađih tradicionalnom slikovnicom u kojoj je priča s važnim porukama. Pozivam sve koji su na blagdan zaštitnika djece u blizini hotela Hilton u Zagrebu da nam se pridruže u našoj #GetInvolved inicijativi za educiranje javnosti o online opasnostima i tako daju doprinos u oblikovanju sigurnije budućnosti za našu djecu – rekla je Maja Markulin Klarić, direktorica Odjela digitalnih inovacija u Combisu.

Cijena svake slikovnice je 6,62 eura, a neke su već dostupne u web shopu Centra. Sav prihod od prodanih slikovnica namijenjen je Centru za nestalu i zlostavljanu djecu. Dio humanitarne akcije je i edukativna dječja predstava, a u pripremi je i mnogo popratne zabave za mališane od 16 do 19 sati.  

18. srpanj 2024 21:59