Ukratko
StoryEditor

Nova kampanja iz Bonduellea - dodajte boje u život!

05. Prosinac 2022.

Poznati francuski brend Bonduelle, stručnjak za svježe smrznuto i konzervirano povrće, podiže raspoloženje još jednom novom kampanjom. Tijekom 2021. godine svoju su marketinšku komunikaciju zaokružili sloganom ‘Posvećeni povrću‘, koji odražava temeljnu misiju tvrtke. Ova komunikacijska platforma temelj je svih novih promotivnih aktivnosti, velike nagradne igre, point-of sale promocija te social media kampanje pod nazivom ‘Dodaj boje u svoj život‘ koje su obilježile su i obojile živahnim bojama poslovično ‘tmurno’ razdoblje od listopada i trajat će do sredine prosinca!

- Aktivnostima koje provodimo na samom kraju godine želimo još jednom podsjetiti kupce na kvalitetu Bonduelle proizvoda, ali i ostvariti pozitivan utjecaj na društvo u cjelini i motivirati građane na uvođenje više povrća u svoje obroke, u skladu s našim sloganom Posvećeni povrću - rekao je Ivan Bučević, regionalni manager za razvoj.

Svježe zeleno poput Bonduelle graška, crveno poput crvenog graha, živahno žuto poput našeg slatkog kukuruza ili šareno poput Bonduelle Meksičkog miksa, nove promotivne aktivnosti kroz vizuale i poruke oduševljavaju svojim šarenilom i svježinom.

Kroz tri kruga izvlačenja u velikoj nagradnoj igri, Bonduelle će najsretnije kupce svojih proizvoda odvesti na fenomenalan produženi vikend za cijelu obitelj: glamping boravak u fantastičnom Plitvice Holiday Resortu uz 4 ulaznice za Nacionalni park Plitvička jezera! Utješne nagrade su jednako zanimljive: podijeliti će se čak 18 ekskluzivnih pristupa online tečaju Paint, wine & food. Više o detaljima nagradne igre možete saznati na web stranici dodaj-boje.bonduelle.hr/.

Bonduelle proizvodi posebni su jer nude zaista raznovrsno povrće očuvane svježine za sve okuse i potrebe. Pakirano i konzervirano uz pomoć vrhunske tehnologije, zadržava svoja nutritivna ali i organoleptička svojstva. Od svog osnivanja 1853. do danas, Bonduelle je prepoznat kao tvrtka posvećena kvalitetnoj prehrani i najukusnijem povrću. U vrijeme u kojem govorimo o klimatskim promjenama i utjecaju čovjeka na okoliš, Bonduelle želi biti motivacija i inspiracija za prelazak na biljnu ishranu kako bismo smanjili svoj ugljični otisak i živjeli zdravije.

image
foto Marijana Zlomislić Perak
19. travanj 2024 13:04