Ukratko
StoryEditor

Otvorene prijave za novi program SELECTIO HR Akademije

15. Veljača 2024.
Selectio HR Akademijafoto Pr
HR konzultanti koji već 18 godina izdaju certifikat Poslodavac Partner kreirali su prvi i jedini program u Hrvatskoj koji pruža praktično znanje za samostalnu izgradnju cijelog HR sustava

Početkom veljače, Grupa SELECTIO, najpoznatija hrvatska tvrtka za HR konzalting otvorila je prijave za program SELECTIO HR Akademije koji s novim online formatom postaje dostupan širem krugu profesionalaca. 

Riječ je o prvom programu namijenjenom „HR generalistima“ koji moraju postaviti HR funkciju iz temelja i HR stručnjacima koji žele unaprijediti postojeći sustav upravljanja ljudskim resursima vodeći se najsuvremenijim HR praksama. Zasad je to jedini program u Hrvatskoj koji pruža praktično znanje za izgradnju cjelokupnog HR sustava. 

Edukacije traju 6 mjeseci, a sadržaj je oblikovan prema najvišim svjetskim standardima i preporukama SELECTIO konzultanata koji su proveli 20,000 evaluacija HR sustava u svrhu izdavanja poznatog certifikata Poslodavac Partner te su na taj način dobili uvid u stvarne izazove regionalnih organizacija i HR timova. 

Od osnutka 2009. godine, kad je bila prvi program za edukaciju HR stručnjaka u Hrvatskoj, do danas, SELECTIO HR Akademija je obrazovala preko 400 HR entuzijasta, a neki od njih su kasnije postali voditelji najkvalitetnijih HR sustava u regiji. Zato SELECTIO HR Akademija nije samo mjesto gdje se uči o najnovijim trendovima u HR-u, to je mjesto na kojemu se stvara nova generacija stručnjaka spremnih na izazove budućnosti. Učeći od iskusnih stručnjaka iz HR-a, polaznici stječu praktične vještine i znanja u ključnim područjima HR upravljanja kao što su strateško planiranje, regrutiranje i selekcija, motiviranje zaposlenika te upravljanje raznolikošću i talentima. 

„Čvrsto vjerujem da ulaganje u programe poput SELECTIO HR Akademije ne samo da obogaćuje individualne karijere, već doprinosi i općem razvoju naše HR zajednice. Ne radi se samo o prenošenju znanja; radi se o stvaranju nasljeđa izvrsnosti koje će nastaviti oblikovati budućnost upravljanja ljudskim resursima u Hrvatskoj i šire“, izjavljuje Aleksandar Zemunić, direktor Grupe SELECTIO.  

"Kreirali smo edukaciju koja, ne samo da pruža znanje za izgradnju cjelokupnog HR sustava, već pruža priliku za učenje od najboljih HR konzultanata na tržištu. Inovativna platforma omogućuje lako pristupanje materijalima i dijeljenje iskustava te nudi mogućnost izgradnje HR sustava na primjeru virtualne kompanije. Polaznici kroz praktične i interaktivne module prate employee life cycle, a raspolaganju su im i korisni HR obrasci koji omogućuju plug and play primjenu u bilo kojoj organizaciji.“, objasnila je Ivana Matijević, voditeljica SELECTIO HR Akademije

Kroz novi program SELECTIO HR Akademije, Grupa SELECTIO nastavlja pozitivan utjecaj na hrvatski sektor ljudskih resursa te nastavlja biti neizostavan partner organizacijama koje teže izvrsnosti u upravljanju svojim najvažnijim resursom – ljudima. Upis u program moguć je preko službene stranice akademije

23. travanj 2024 08:38