Ukratko
StoryEditor

Ove će škole dobivati svježe voće i povrće iz Kauflanda

27. Svibanj 2024.
Kaufland škola voća i povrća
Više od 270 škola prijavilo se za projekt Kaufland škola voća i povrća, a danas su objavljeni pobjednici

Gotovo 80 tisuća glasova građana odlučilo je koje će škole iduće školske godine biti partnerske škole Kauflanda te koje su dobitnice donacije svježeg voća i povrća iz Kauflanda! Naime, u periodu od 2. do 21. svibnja svi su mogli dati svoj glas školi koju možda pohađa njima jako važan školarac te na taj način školi osigurati ovu vrijednu donaciju Kauflanda. 

Naravno, radi se o projektu Kaufland škola voća i povrća – i to osmoj godini njegova provođenja, a do sada je školama diljem Hrvatske donirano preko 870 tona svježeg voća i povrća.  

Podsjetimo, za svaku trgovinu Kauflanda u Hrvatskoj te logističko-distributivni centar odabrana je jedna partnerska osnovna škola, a dodatno je odabrano i 6 javnih ustanova koje se isključivo bave pružanjem osnovnoškolskog obrazovanja djeci s teškoćama u razvoju, kojima će njihova lokalna trgovina svaki tjedan tijekom cijele sljedeće školske godine donirati svježe voće i povrće. 

- Ove su godine upravo naši sugrađani imali ključnu ulogu jer su svojim glasom mogli odabrati školu koju pohađa netko njima važan i tako i osigurati besplatno svježe voće i povrće u odabranu školu. Hvala ovim putem svima koji su sudjelovali i čestitke našim novim partnerskim školama! Ponosni smo što će i sljedeće školske godine 55 osnovnih škola diljem Hrvatske dobivati naše svježe voće i povrće svaki tjedan - izjavila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija, Kaufland Hrvatska k. d. 

Popis pobjedničkih škola za školsku godinu 2024./2025. možete pronaći na kaufland.hr/skolavip  

12. lipanj 2024 13:15