Ukratko
StoryEditor

Produljili smo prijave za BalCannes do 27. 11. – dokažite da ste najbolji u regiji!

13. Studeni 2023.
foto Pixsell
Prijavite se i pokažite zašto upravo vaši projekti zaslužuju priznanja regije te zlatne, srebrne i brončane nagrade!

BalCannes i u svojem najnovijem izdanju poziva najbolje oglašivače i agencije da svima u regiji pokažu zbog čega baš oni zaslužuju titulu najboljih. BalCannes je natjecanje u čijoj je srži slavljenje duha našeg prostora, a poziva prijavitelje iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije da na pozornici Dana komunikacija predstave svoje najbolje i najkreativnije projekte i osvoje nagradu u nekoj od brojnih kategorija.

Kasni prijavni rok produljen je za jedanaest dana, čak do 27. 11., te se više neće produljivati, stoga ne propustite priliku prijaviti se s izvrsnim projektima na kojima ste radili u prethodne dvije godine! Iskoristite perspektive žirija agencija, oglašivača i strukovnih medija, dokažite da se zaslužujete naći u društvu najboljih i u spektru kategorija poslovnoga djelovanja osvojite zlatne, srebrne i brončane nagrade.

Dvogodišnji kvalifikacijski period obuhvatit će projekte realizirane od 20. kolovoza 2021. do 16. studenog 2023. Na natjecanje se mogu prijaviti cjelovite, integrirane kampanje te pojedinačni, jedinstveni dijelovi unutar kampanje koji predstavljaju jednu ideju iz agencija iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije.

Sve informacije dostupne su na službenim stranicama www.danikomunikacija.com.

26. travanj 2024 04:38