Ukratko
StoryEditor

Regent Real Estate Ante Todorića i Petre Kaćunko postao zastupnik u prodaji i zastupanju tvrtke ‘Beograd na vodi‘ za Hrvatsku

22. Svibanj 2024.
Petra Kacunko i Ante Todoricfoto Real Estate Regent
Tvrtku ‘Regent‘ smo prije godinu dana osnovali zajedno s investitorima iz Njemačke, a s premium ponudom i personaliziranom uslugom, siguran sam da ćemo naći svoje mjesto i na srpskom tržištu, rekao je Ante Todorić

Na gala prijemu, održanom u Beogradu, Ante Todorić zajedno s partnericom Petrom Kaćunko predstavio je svoju real estate agenciju ‘Regent‘, koja već godinu dana uspješno posluje za sada isključivo u Hrvatskoj.

U prisustvu više od 200 uzvanika iz poslovnog svijeta, kao i javnih osoba, u hotelu ‘Square Nine‘, Ante Todorić prezentirao je jedinstvenu i luksuznu ponudu i usluge agencije za nekretnine ‘Regent‘ te najavio suradnju s tvrtkom ‘Belgrade Waterfront‘.

- Moje višegodišnje iskustvo u biznisu potvrđuje da je suradnja u regiji vrlo važna za razvijanje svih tipova poslovanja, pa tako i kada je riječ o real estateu. Zato sada srpskoj javnosti predstavljamo jedinstvenu i ekskluzivnu ponudu tvrtke ‘Regent‘, u okviru koje se nalazi više od 1000 premium nekretnina u Hrvatskoj, a ujedno sa zadovoljstvom najavljujemo i suradnju s tvrtkom ‘Belgrade Waterfront‘, čiji ćemo zastupnik biti na području Hrvatske - izjavio je Ante Todorić.

- Vjerujemo da se ulaganje u nekretnine pokazalo kao sigurna i dugoročno isplativa investicija. Tvrtku ‘Regent‘ smo, prije godinu dana, osnovali zajedno s investitorima iz Njemačke, a s premium ponudom i personaliziranom uslugom, siguran sam da ćemo naći svoje mjesto i na srpskom tržištu - dodao je Todorić.

Ugovor o suradnji s tvrtkom ‘Eagle Hills - Belgrade Waterfront‘, potpisala je Petra Kaćunko, direktorica tvrtke ‘Regent‘. Petra i Ante nedavno su se vratili iz Dubaija gdje su potpisali ugovor o zastupanju s tvrtkama Emaarom i Binghattijem, te će svojim klijentima uskoro nuditi i široku lepezu nekretnina na tržištima van domovine.

Poznata imena iz svijeta biznisa, kao i mnoge javne osobe, uveličali su druženje koje je organizirano u centru Beograda.

23. lipanj 2024 20:39