Ukratko
StoryEditor

Sandro i Lunar predstavljaju tri nove umjetničke šalice za Barcaffè

26. Svibanj 2023.
Kolekcija šalica koju su Sandro i Lunar napravili za Barcaffè prošle godine postigla je veliki uspjeh i osvojila srca ljubitelja kave diljem regije. Inspirirani uspjehom, u Barcaffèu odlučili su otići korak dalje i predstaviti tri nove šalice koje će dodatno oplemeniti postojeću Artist Edition kolekciju

Prošle godine Barcaffè Atlantic Grupe udružio je snage s umjetnicima Sandrom Slavnićem i Slavenom KosanovićemLunarom, kako bi napravili nešto posebno za ljubitelje kave. Umjetnici su kreirali šalice za kavu koje su namijenjene ispijanju espressa, turske kave ili kave u kapsulama. Svaka šalica ističe se jedinstvenim dizajnom i ukrašena je originalnim ilustracijama i motivacijskim citatima.

Prošlogodišnja kolekcija nazvana Artist Edition naišla je na odličan odaziv ljubitelja kave diljem regije. Izvanredan uspjeh kolekcije potaknuo je Barcaffè da i ove godine razveseli ljubitelje kave i umjetnosti, predstavljajući tri nove kreacije koje savršeno upotpunjuju već postojeću kolekciju od devet šalica.

image

Artist šalice

foto

Tri nove šalice namijenjene su ispijanju turske kave, a ukrašene su motivom mačaka, zaštitnim znakom prve po redu Barcaffè Artist Edition kolekcije umjetničkih šalica.

Sandro Slavnić i Slaven Kosanović, kreativci koji stoje iza kolekcije izrazili su svoje oduševljenje nastavkom suradnje s Barcaffèom. Izjavili su: – Naš je cilj bio stvoriti šalice koje će razveseliti ljubitelje kave i istovremeno unijeti umjetnost i pozitivu u njihovu svakodnevicu. Ponosni smo na rezultat i drago nam je što smo zaokružili cijelu ovu uspješnu priču s novim šalicama. –

image

Artist šalice

foto

Direktorica marketinga Barcaffèa, Tihana Vujčić istaknula je kako su presretni što su ponovno udružili snage sa Sandrom i Lunarom.

– Nove šalice odražavaju našu posvećenost umjetnosti, kvaliteti i vrhunskom iskustvu ispijanja kave koje želimo pružiti našim kupcima. Ova kolekcija je plod zajedničke strasti i kreativnosti, i drago nam je što su ljubitelji kave prepoznali njen jedinstveni duh – rekla je.

Šalice su dostupne tijekom svibnja i lipnja u odabranim prodavaonicama Konzuma, Plodina, Spara, KTC-a i Kauflanda, kao i u Barcaffè internetskoj trgovini www.Barcaffè.hr. Ne propustite priliku da upotpunite svoju Artist Edition kolekciju i uživate u šalici koja će vas inspirirati svaki dan.

image

Artist šalice

foto
18. svibanj 2024 14:57