Ukratko
StoryEditor

SPAR Hrvatska otvorio tri nova supermarketa, a do kraja godine otvorit će ih još

04. Rujan 2019.

SPAR Hrvatska u posljednjih je mjesec dana u sklopu širenja vlastite prodajne mreže diljem Hrvatske otvorio tri nova supermarketa - u Križevcima, Rijeci i Ludbregu.

Prva SPAR-ova trgovina u Križevcima smjestila se na atraktivnoj lokaciji trgovačkog centra na adresi Tadije Smičiklasa 5a. SPAR supermarket na 1.231 kvadratnih metara prodajne površine kupcima nudi bogati asortiman, a na raspolaganju im je 23 djelatnika.

Nedugo nakon otvorenja u Križevcima uslijedila su dva nova otvorenja. Prvi supermarket u Ludbregu otvoren je 14. kolovoza u Ulici Rudolfa Fizira 3. SPAR supermarket je smješten u sklopu manjeg prodajnog kompleksa i prostire se na 938 kvadratnih metara, a tom su prilikom zaposlena 23 nova djelatnika.

Samo dva dana nakon otvorenja u Ludbregu, 16. kolovoza, Rijeka je dobila svoj šesti SPAR supermarket na adresi Martinkovac 127 u sklopu shopping centra Marti. Supermarket se prostire na 1.470 kvadratnih metara prodajne površine, a zaposleno je 35 djelatnika.

„Iznimno smo ponosni na činjenicu da se naše trgovine nalaze u sve više gradova u Hrvatskoj te u sve više kvartova. Našim kupcima želimo osigurati još bolju dostupnost i zato ćemo i u budućnosti nastaviti u istom smjeru, a do kraja godine u planu je još novih ulaganja i otvorenja“, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Osim u nove trgovine, SPAR Hrvatska ulaže i u preuređenje postojećih. Tako je u srijedu otvoren novouređeni supermarket na Savskoj cesti 58 u Zagrebu, a krajem rujna otvorit će se i preuređeni SPAR u Gruškoj ulici 18.

12. kolovoz 2022 14:14