Ukratko
StoryEditor

Stiže proljeće: C&A predstavlja kolekciju proljeće/ljeto 2023.

25. Siječanj 2023.
  • Nova kolekcija ‘Love the future again‘ fokusira se na bezvremensku i pristupačnu odjeću te nudi jednostavne, moderne i svestrane modne kombinacije za svakodnevni život
  • Kolekcija se uglavnom temelji na prirodnim tkaninama i bojama temeljenim na tri makrotrenda: priroda, osnaživanje i univerzalno iscjeljenje

C&A predstavlja kolekciju proljeće/ljeto 2023. pod nazivom ‘Love the future again‘. Nova kolekcija slijedi novi smjer brenda u ponudi kvalitetne, pristupačne odjeće za svakodnevnu rutinu. Dizajneri u C&A razvili su kolekciju temeljenu na tri makrotrenda: Priroda, Osnaživanje i Univerzalno iscjeljenje koji naglašavaju trajnu predanost vrijednostima branda kao što su održivost i inkluzivnost. Rezultat spomenutog je ‘Love the future again‘ kolekcija temeljena na prirodnim tkaninama i bojama.

S ciljem udobnog odijevanja i postizanja osjećaja samopouzdanja, pamuk i lan su glavne tkanine koje se koriste u kombinaciji s drugim strukturiranijim tkaninama poput kepera za odijela i balonere. Prevladavaju ultramirne nijanse bijele, pješčane i krem boje, dok se u pojedinim odjevnim komadima pojavljuju jarko ljubičasta, crvena i fuksija.

Drapiranje i skupljanje detalja temeljni su dio završetka ove kolekcije. Voluminozni rukavi i izrezi tu su da izraze osobnost i slobodu. Klasičniji odjevni komadi ili nabori prisutni su kroz cijelu kolekciju, primjerice u struku kako bi naglasili ženstvenu siluetu ili na hlačama kako bi unijeli veću udobnost.

Cijela je kolekcija napravljena da bude izdržljiva i bezvremena, primjer predstavlja baloner bez rukava ili trodijelno odijelo čistih linija i dobre izrade kako bi postalo bitan komad sezone.

Također, dodaci su dizajnirani tako da se lako mogu zamijeniti s ostalim odjevnim predmetima koje već imamo u ormaru i pristaju u svaki aspekt života moderne žene, bilo da putuje na posao ili se sastaje s prijateljima.

Cijelu kolekciju možete pregledati u fotogaleriji, klikom na naslovnu fotografiju članka.

03. ožujak 2024 16:40