Ukratko
StoryEditor

Studenac otvorio peti krug prijava za dodjelu donacija neprofitnim organizacijama i udrugama

30. Rujan 2022.

Otvorene su prijave za donacije u sklopu projekta „Korak bliže zajednici“ kojim Studenac podržava programe koji pridonose pozitivnim promjenama

Studenac, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj te lanac s najvećim brojem prodavaonica otvorio je peti krug prijava za donacije u sklopu svojeg projekta „Korak bliže zajednici“. Poziv na prijavu otvoren je svim udrugama i neprofitnim organizacijama iz Hrvatske koje svojim radom doprinose unaprjeđenju kvalitete života i općoj društvenoj koristi svojoj zajednici. Prijave se zaprimaju od 1. do 31. listopada putem obrasca na web stranici Studenca – Korak bliže zajednici.

Projekt društveno odgovornog poslovanja „Korak bliže zajednici“ Studenac je pokrenuo u listopadu 2021. godine kako bi financijskom potporom u obliku bonova Studenca podržao humanitarne, zdravstvene, socijalne, sportsko-rekreativne i druge programe koji pridonose unaprjeđenju života svoje zajednice.

- Pred nama je listopadski krug donacija, posljednji za ovu 2022. godinu. I ovoga puta pozivamo sve neprofitne organizacije i udruge da se prijave sa svojim projektima kojima doprinose pozitivnim promjenama u svojim lokalnim zajednicama. Prijave se zaprimaju do kraja listopada, a stručni tim Studenca će, kao i do sada, prema jasno postavljenim kriterijima odabrati dobitnike donacija. I ovoga puta doniramo ukupno 100.000 kuna u poklon bonovima čime njegujemo društveno odgovorno poslovanje i dobrosusjedski karakter brinući o zajednici u kojoj živimo i radimo - izjavila je Nina Mimica, direktorica Sektora marketinga Studenca.

U dosadašnja četiri provedena kruga u sklopu projekta 'Korak bliže zajednici', Studenac je donirao ukupno 400.000 kuna četrdeset odabranih neprofitnih organizacija i udruga. Ovo je završni krug donacija za 2022. godinu čime će ukupna vrijednost donacije do kraja godine tako dosegnuti pola milijuna kuna!

Projekt 'Korak bliže zajednici' jedan je od brojnih projekata društveno odgovornog poslovanja Studenca, a kreiran prema ciljevima Ujedinjenih naroda koji se odnose na iskorjenjivanje gladi, promociju zdravog života te blagostanja za ljude svih generacija.

Više o projektu, pravilima i načinima prijave dostupno je na poveznici Korak bliže zajednici.

23. ožujak 2023 18:15