Ukratko
StoryEditor

Svečano otvorenje Kaufland dvorane i razvojne prilike u Kaufllandu

22. Studeni 2022.

7.11.2022. je na našem Fakultetu svečano otvorena Kaufland dvorana 6. Nastavak je to suradnje koja je započela 2018. godine kada je ovaj trgovački lanac našim studentima uredio zonu za odmor i opuštanje. Kako bi studenti u poticajnom i što ugodnijem okruženju stjecali nova znanja, Kaufland je sada dodatno preuredio dvoranu na Fakultetu.

Na samom početku okupljene je pozdravila dekanica izv. prof. dr. sc. Sanja Sever Mališ. Zatim je Daniel Šturm, član Uprave Kaufland Hrvatska k.d. predstavio Kaufland te prakse za studente u odjelu Nabave i Akcijskog menadžmenta. Uslijedilo je predstavljanje Kauflanda kao poslodavca koje je održala Renata Banović, voditeljica odjela Selekcija i employer brandinga. Zatim je regionalna voditeljica Odjela prodaje Slavica Šipura Čehajić predstavila razvojne mogućnosti u Prodaji i “Trainee” program. Nakon toga voditeljica odjela Korporativne komunikacije Marija Franić održala je predstavljanje CSR tema. Na kraju je održana vrlo zanimljiva “Q&A” sesija za studente.

Uz članove Kauflanda, otvorenju su prisustvovali predstavnici Dekanata, dekanica izv. prof. dr. sc. Sanja Sever Mališ te prodekan za poslovanje i infrastrukturu, izv. prof. dr. sc. Zoran Wittine.

- Drago mi je da Ekonomski fakultet - Zagreb, nastavlja izvrsnu suradnju s vodećim  gospodarskim subjektima, te da u naše partnere možemo ubrojiti i Kaufland. Nastavak suradnje je potvrda da naši studenti prepoznaju Kaufland kao poželjnog poslodavca te da stručne prakse i Trainee programi pružaju studentima vrhunske razvojne prilike. Studenti će imati mogućnost za karijerni razvoj u međunarodnom okruženju učeći od stručnjaka koji su lideri u svom području. Želimo se pozicionirati kao institucija koja studentima daje prednost na tržištu rada i otvara brojne mogućnosti u budućem napretku karijere. Zato zahvaljujemo Kauflandu na iskazanoj inicijativi i veselimo se budućoj suradnji - rekla je dekanica, izv. prof. dr. sc. Sanja Sever Mališ. 

- Kaufland pruža izvrsne prilike za rast i razvoj, a vjerujem da smo danas okupljenim studentima to mogli pokazati i kroz vlastite karijerne puteve unutar naše organizacije o kojima smo i kolegice i ja govorili. Snaga našeg poduzeća na hrvatskom tržištu te činjenica da poslujemo na internacionalnoj razini u 8 zemalja nudi dodatnu atraktivnost svima koji su spremni ulagati u sebe i svoj razvoj - istknuo je član Uprave za Nabavu Daniel Šturm. 

- Ponosni smo što mladima možemo pružiti perspektivu za početak i razvoj karijere. Kroz naš Trainee program studentima po završetku fakulteta nudimo jednogodišnju plaćenu praksu uz stručno mentorstvo naših menadžera te mogućnost nastavka karijere po završetku programa. Ekonomski fakultet u Zagrebu prepoznali smo kao strateški važnog partnera, a preuređenje dvorane samo je jedan oblik naše dugogodišnje suradnje. Suradnju ćemo nastaviti i dalje graditi jer upravo ovdje se kriju brojni talenti koje treba tek otkriti i koji za Kaufland znače ulaganje u budućnost - izjavila je povodom svečanog otvorenja dvorane Dunja Firšt, direktorica Ljudskih resursa u Kauflandu.

25. travanj 2024 01:10