Ukratko
StoryEditor

Svijet tehnike koji možete pronaći u online katalozima

27. Rujan 2022.

Veliki ste obožavatelj tehničke robe i svako malo tražite što kupiti i po kojim cijenama? Najbolje da posjetite Letkomat i usporedite cijene u trgovinama tehničke robe.

Elipso, Links, eKupi, Instar, Centar tehnike i Frigo & co – to su trgovine čije kataloge možete pronaći na stranicama Letkomata.

Od bušilice do digitalne kamere

Koliki je raspon tehničke robe, može li se pronaći od igle do lokomotive, odnosno možete li tamo pronaći baš sve u što trebate staviti baterije (ili što je popularnije, da se puni na struju)? Danas trebamo toliko uređaja, da nemamo dovoljno utičnica u kućanstvu.

Današnji život je izrazito digitaliziran, prema tome trebamo tehničku robu na redovnoj bazi. U svakom kućanstvu svake godine koristi se sve veći broj uređaja. Evo, samo za kuhinju imamo raznolike uređaje koji bi nam mogli zatrebati: multipraktik sa sustavom planetarnog miješanja i 3 nastavka za miješanje: metlica, pjenjača i kuka za tijesto.

Ako ste obožavatelj smoothiea, imate blender mix and go, s oštricom koja drobi led. Također, od poznatijih uređaja – sjeckalica, toster i aparat za kavu su također na popustu u Elipsa, čiji katalog možete pronaći na Internet stranici Letkomat.

U Centru tehnike možete uštedjeti na klima uređajima ili nabaviti fantastični monitor po povoljnim cijenama. Također možete nabaviti printer, ili office paket po niskoj cijeni. Dok sve ostale cijene lete u nebo, tehnika je sve jeftinija, tako dobro prijenosno računalo možete nabaviti već za oko 300 eura – preračunato u novu valutu.

Život u e-svijet             

Moguće je kupiti i mobitel, najkorisniji uređaj koji koristimo, koji postaje sve pametniji, a sve jeftiniji. Bar nešto ne poskupljuje!

Što se tiče vozila, možete nabaviti  električni moped ili e-biciklu, e-romobil. Živimo u pravom e-svijetu!

A ni svijet igara nije zanemaren, sa raznolikim Nintendo konzolama. Smart tv možete nabaviti za manje od 1000 kuna. Naravno, tu su razni detalji i sitnice poput slušalica, miševa, USB stickova, web kamera, miševa, zvučnika.

image
foto

Od alata treba istaknuti razne vrste bušilica koje su na popustu. Ako ste u potrazi za bušilicom, vrijedi pogledati!

U Linksu je slično, s tim da imate izrazito široku ponudu laptopa, te svakako provjerite ako tražite novo prijenosno računalo. Čovjek se izgubi u tolikoj ponudi laptopa, doista trebate nekog poznavalaca da vam pomogne pri proučavanju svih specifikacija!

Također imate veliki izbor grafičkih tableta, kao i slušalice s velikim rasponom cijena. Ako volite karaoke, provjerite i mikrofone!

Moramo istaknuti i gaming stolice, izrazito udobne, namijenjene za sate sjedenja pred računalom (ne kažemo da je to pozitivno, ali za svaki slučaj).

Ne zaboravimo spomenuti ni WIFI extender, u slučaju da nemate dobar internet po cijelom stanu – što je danas nasušna potreba.

U ponudi ima i dron, kojeg u Linksu možemo nabaviti za oko 4000 kuna.

Ovom prilikom nećemo o hladnjacima, štednjacima, perilicama za rublje, bijelom tehnikom koje uvijek ima u izobilju, spomenimo još robotski usisavač, koji je apsolutni hit. Robot koji usisava i pere pod, definitivno zaslužuje poseban tekst. Noviji modeli sa stanicom za samočišćenje, provjerite na popustu u Linksa.

Pored ovoliko pomagala i robota koji nas zamjenjuju, pitamo se što uopće moramo samo raditi od kućanskih poslova.

image
foto

Ne preostaje vam drugo nego redovno pratiti kataloge. Sretno s izletom u “tehničku” kupovinu!

19. travanj 2024 20:29