Ukratko
StoryEditor

Tvrtka Sana delikatese proslavila rođendan - 10 godina uživanja u finoj hrani koja daje dobar osjećaj

23. Studeni 2023.
foto Robert Gašpert

Studeni je rođendanski mjesec za Sana delikatese, a ove je godine poseban jer Sana obilježava 10 godina od osnutka tvrtke. Tim su se povodom prošlog petka u ugodnom ambijentu Submarine restorana okupili brojni partneri i prijatelji Sane. 

U Sani znaju kako pripremiti vrhunski gurmanski doživljaj pa su gosti uživali u ukusnim jelima pripremljenim pod motom Uživaj zdravo! s najpoznatijim Sana namirnicama biljnog podrijetla. Osim gurmanskih doživljaja, uzvanici su za uspomenu ponijeli fotografije s Photo Booth scene, a bogati Sana goodie bag svakog gosta će još danima častiti finim i zdravim delicijama.

Sana proizvodi odlikuju se vrhunskim okusom i visokim nutritivnim vrijednostima, a podsjećaju nas da je hrana važan izvor zdravlja i zadovoljstva te da se itekako može zdravo uživati!

Sana ‘Uživaj zdravo!‘ priča započela je s hummusom, jednim od najpoznatijih i najzdravijih namaza na svijetu. Do danas Sana broji više od 250 proizvoda koji su dostupni na više od 1500 lokacija u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji. Za veliki uspjeh brenda zaslužan je i Sanin vrijedni tim koji čini dvanaest djelatnika uz brojne stručne suradnike.

- Razvijanje brenda od nule u segmentu zdrave hrane premium kvalitete pravi je izazov u Hrvatskoj. U ovih 10 godina susretali smo se s brojnim krizama i preprekama, a fokus, upornost i predanost cijelog tima bili su ključni za uspjeh. Ovih deset godina obilježili su kreativnost u razvoju proizvoda i usmjerava nje fokusa na kvalitetu, kako proizvoda tako i usluga namijenjenih našim kupcima i potrošačima. Osim toga, trudimo se njegovati fer pristup poslovnim partnerima i zaposlenicima, brinuti se o okolišu te biti socijalno osjetljivi donirajući najpotrebnijima, za što smo dobili i priznanje Najdonator. Ponosni smo što je Sana postala sinonim za uživanje u finoj hrani koja daje dobar osjećaj - istaknula je vlasnica tvrtke Silvija Repić.

image
foto Robert Gašpert

Osim ukusnih i zdravih proizvoda, kao što su hummus, guacamole, razne vrste funkcionalnih sireva, premium začina i dekoracija, delicija od kestena te čipsa od jabuke, Sana je napravila iskorak i u segmentu ekoloških slamki te žličica na bazi vlakana jabuke. Kao distributer Sana okuplja i sjajne domaće brendove, poput obiteljskog imanja Kapronca, Ekipe, Vegetariane, Materije i Enciana pa HoReCa partnerima uz svoje proizvode nudi široki i zanimljivi asortiman.

Od brojnih priznanja koje je dobila tijekom 10 godina treba istaknuti priznanje Najdonator koje je Sani dodijeljeno u kategoriji malih i srednjih poduzeća čak tri godine zaredom otkako postoji ta kategorija. Nestrpljivo čekaju objavu ovogodišnjih rezultata.

U Sani marljivo razvijaju i nove proizvode koje će svi ljubitelji zdrave hrane premium kvalitete imati priliku degustirati već početkom iduće godine.

Uspjehe treba proslaviti s dragim ljudima, stoga za sve poklonike ovoga brenda tijekom studenoga Sana priprema darivanja, degustacije, evente i kulinarske radionice, a u web shopu na stranici časti s 10 posto rođendanskog popusta. Sani želimo još puno uspješnih godina i veselimo se uživanju u njihovim vrhunskim proizvodima.

Uživaj zdravo sa Sanom!

19. veljača 2024 05:10