Ukratko
StoryEditor

Upoznajte na LogIT-u VoiceXtreme programsko rješenje za upravljanje logističkim procesima

14. Svibanj 2024.
VoiceXtreme
Domaća tvrtka Špica Sustavi respektibilan je pružatelj rješenja za upravljanje skladišnim procesima na tržištu. Na regionalnoj logističkoj konferenciji Logitelligence Summit, 23. svibnja predstavit će VoiceXtreme, vlastito pick by voice rješenje za upravljanje skladištem

Iza Špice je desetljeće iskustva u primjeni inovativnih rješenja za digitalnu transformaciju u područjima upravljanja ljudskim resursima i lancem opskrbe. Bogato iskustvo i znanje iskoristili su za razvoj VoiceXtreme softvera koji predstavlja transformacijski pomak u upravljanju skladištem. Radi na naprednoj glasovnoj tehnologiji, a osnovne koristi su mu poboljšana produktivnost i točnost, veći protok robe i manje pogrešaka te brzi povrat ulaganja. Veliki naglasak stavljen je i na brzu integraciju, ergonomiju rada te prihvaćenost korisnika i zato je osmišljeno ergonomsko sučelje. 

- VoiceXtreme programsko rješenje koje se koristi u logistici,  odobreno je od  naših zadovoljnih korisnika. Špica tim ga kontinuirano održava i unaprjeđuje novim inovativnim funkcionalnostima. Sve instalacije VX-a čine nas zadovoljnima jer smo podigli produktivnost, točnost, ergonomiju i sigurnost rada u skladištima na višu razinu - istaknuo je Neven Rusković, direktor tvrtke Špica Sustavi.

image

VoiceXtreme

Važno je naglasiti da vođenje glasom nije ograničeno samo na komisioniranje, već obuhvaća različite skladišne procese, uključujući prijem, premještaj, uskladištenja i inventure, što ga čini cjelovitim rješenjem. Skalabilnost kao njegovo bitno obilježje pruža financijsku podršku za operacije bilo koje veličine i na taj način se prilagođava dinamičnosti potražnje, bez ikakve potrebe za infrastrukturnim prilagodbama. 

Karakteristike poput korisničke pristupačnosti i podrške za višejezično funkcioniranje donose minimalnu potrebnu razinu obuke i izvrsno prilagođavanje stranim radnicima. Osim toga, mogućnost integracije sa sustavima za skladišno upravljanje (WMS) i sustavima planiranja resursa (ERP) pruža praćenje i analitiku u stvarnom vremenu, osnažujući administratore i menadžere povećanom vidljivošću u skladišnim operacijama. 

Najviše prednosti može pružiti u skladištima distribucije i maloprodaje, a upravo je takva instalacija u LDC-u Plodina s kojom se značajno podigla produktivnost i efikasnost poslovanja.

Voice je nagrađivan nekoliko puta, što dodatno potvrđuje njegovu izvrsnost. ICT Gold Award jedna je od nagrada za najbolje implementirana rješenja. SLA (Srpska Logistička Asocijacija) prepoznala je ovo rješenje kao najbolji projekt u 2018. godini. Važno je istaknuti i sufinanciranje od strane BOWI-a za razvoj ASR komponente, korištenjem machine learninga.

image

VoiceXtreme

Zebra Technologies, jedno od vodećih poduzeća u području skladišne opreme je potvrdilo kompatibilnost VX-a sa svojim uređajima što dodatno osigurava kvalitetnu podršku za njegove korisnike. 

Želite li vidjeti i čuti iz prve ruke više o ovom rješenju za optimizaciju upravljanja skladištem, dođite na 5. regionalnu logističku konferenciju Logitelligence Summit koja se održava 23. svibnja u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. I ove godine okuplja regionalne i međunarodne logističare s ciljem dijeljenja znanja i umrežavanja ljudi. Na konferenciji će predavati svjetski stručnjaci, a neki od njih po prvi puta dolaze u Hrvatsku. Dotaknut će se glavnih aktualnih problema i izazova s kojima su upoznati svi oni koji djeluju u sektoru logistike. Pružit će provjerena rješenja i savjete za optimizaciju upravljanja lancem opskrbe.

Prijave na konferenciju su otvorene još manje od dva tjedna na službenoj stranici, a sve informacije i novosti možete pratiti na LI profilu.

26. srpanj 2024 22:39