Ukratko
StoryEditor

vFORUM Adria – Praktična iskustva za uspjeh u digitalnoj transformaciji

02. Lipanj 2022.
Martin Obradović, Senior Territory Manager VMware-a za Hrvatsku i Sloveniju

Kompanija VMware, lider u pružanju multi-cloud usluga za sve aplikacije, domaćin je najvažnijeg regionalnog tech događaja sezone - vFORUM Adria. U Puli će se 9. lipnja okupiti više od 300 sudionika i VMware partnera iz 9 zemalja Adriatic regije. Uvodni govor održat će Joe Baguley, potpredsjednik i CTO VMwarea za EMEA regiju, jedan od najcjenjenijih tehnoloških stručnjaka današnjice, a sudionici vFORUM Adria imat će jedinstvenu priliku čuti i upoznati Dina Rađu, košarkašku legendu i člana Kuće slavnih.

Pod motom promjene vođene praktičnim iskustvom, kroz više od 20 prezentacija, tehničkih radionica i poslovnih panela, predstavit će se VMware rješenja i proizvodi koji pomažu tvrtkama i organizacijama svih veličina u izgradnji infrastrukture otporne na izazove budućnosti.

- vFORUM Adria 2022 je obavezan događaj za sve koji žele naučiti kako uspješno voditi digitalnu transformaciju s fokusom na multi-cloud, te saznati kako im VMwareova provjerena i praktična rješenja mogu pomoći u realizaciji ključnih poslovnih inicijativa - rekao je uoči događaja Martin Obradović, Senior Territory Manager VMware-a za Hrvatsku i Sloveniju.

Tijekom vForuma u Puli IT profesionalci i stručnjaci za sigurnost imat će izvrsnu priliku upoznati se s detaljima najnovijih VMware tehnologija i rješenja, saznati kako VMware Cloud kreira jedinstvenu platformu za sve aplikacije u bilo kojem okruženju, te se uključiti u najrelevantnije tematske razgovore o izgradnji, pokretanju, upravljanju, povezivanju i zaštiti aplikacija i podataka u svim cloud okruženjima.

Sadržaj nastao u suradnji s tvrtkom VMware.

26. travanj 2024 07:31