Ukratko
StoryEditor

Vishay koristi SPOT platformu za upravljanjem opskrbnim lancem

10. Travanj 2017.

Vishay Intertechnology, Inc., američka tvrtka koja je uvrštena  na popis  New York burze  i uključena na popis  1000, najveći je proizvođač direktnih poluvodiča i pasivne elektroničke komponente, koristi SPOT platform od 2000 godine. Vishay-evi visoki zahtjevi u pogledu opskrbe u lancu opskrbe i izvještaji pridonijeli su razvoju platfome.

Učinkovit sustav u upravljanju lancem opskrbe je nezaobilazan faktor uspjeha za bilo koju tvrtku koja je uključena u međunarodnu trgovinu. Vishay se oslanja na SPOT platformu, koja je razvijena od strane međunarodnog i logističkog davatelja usluga cargo-partner koja je počela u siječnju 2000. Zračni izvoz zajedno s osobnim savjetovanjem predstavlja početnu točku dugog poslovnog odnosa.

Impresivan broj funkcionalnih mogućnosti 

Cargo-partner upravlja sa svim pošiljkama od tvrtke Vishay prema USA, uključujući carinjenje u centralnom skladištu kao i prijevoz. Praćenje pošiljke, komunikacija, podaci i dokumenti su obrađeni pomoću cargo-partner platforme SPOT. Vishay je svjedočio kreiranju SPOTA iz prve ruke. Potražnja tvrtke da se optimizira opskrbni lanac pomoću izvještaja i praćenje pridonjeli su budućem razvoju.

- Mi smo bili prvi korisnici kada je cargo-partner lansirao SPOT 2000 godine. Počelo je kao jednostavno praćenje pošiljki a danas je platforma za upravljanje opskrbnim lancem s impresivnim funkcijama. SPOT je bitan za opskrbni lanac i nadgledanje, izjavio je Karl Haussteiner, logistički predstavnik Vishay u svijetu.

Pouzdanost i brzo vrijeme reakcije

Vishay je jedan od najvećih proizvođača elektroničkih komponenti. Od svog logističkog partnera, tvrtka očekuje visoke standarde pouzdanosti u standardnim postupcima, kao i brzo vrijeme reakcije i fleksibilnost u slučaju neočekivanih događaja. Usluge koje je do sada cargo-partner pružio Vishayu se odnose na zračni transport  iz Europe prema cijelom svijetu, i  isto tako iz  Kine prema Europi i Americi . Cargo-partner je podržao Vishay sa hitnim pošiljkama unutar Europe i usluge skladištenja u Mađarskoj i Shanghai. U jesen 2016, cargo-partner je otvorio skladište površine 3,700 m² posebno napravljeno za potrebe Vishay i skladištenje elektroničkih komponenti.

25. travanj 2024 23:54