Ukratko
StoryEditor

Zaslužena zabava prije godišnjeg odmora za sve zaposlenike tvrtke AquafilCRO

01. Kolovoz 2022.

Prilika za opuštanje, radost i stvaranje lijepih uspomena s kolegama glavni je cilj našeg, već tradicionalnog, ljetnog druženja. Uz pjesme, ples i timske igre, dobro smo se zabavili. Uvijek nastojimo doprinijeti boljitku lokalne zajednice stoga smo u cijelu priču uključili hrvatske udruge i OPG-ove. Ovakvi događaji izuzetno su važni za poslovanje tvrtke jer se tako njeguju međuljudski odnosi te se podiže motivacija za radom, izjavio je Saša Muminović, direktor tvrtke AquafilCRO koja je u petak, u restoranu SE – MI u Velikom Trgovišću, za svoje zaposlenike organizirala piknik prije kolektivnog godišnjeg odmora.

Na repertoaru piknika zagorske tvrtke mogle su se pronaći igre poput potezanja užeta, utrke u vrećama te natjecanja u plesu na pjesme koje je izvodio Luna bend, a pobjednički timovi svake od igara kući su otišli s poklon paketima. Darovi su bili raznoliki, ali prije svega domaći. Kupinovo vino i džem napravljeni trudom OPG-a Kraljić iz Špičkovine, bučino ulje OPG-a Mladena Cesarca iz Oroslavja te med kojeg proizvodi OPG-a Lačen iz Oroslavja usrećili su pobjednike.

Dijelom zabave u Zagorju imale su priliku biti i tri hrvatske udruge. Centar za pomoć djeci OAZA, Klub roditelja nedonoščadi Palčić gore i Udruga Korak dalje, izradom majica za timske igre doprinijele su organizaciji događaja, a tvrtka AquafilCRO zauzvrat im je donirala financijska sredstva za daljnji rad i napredak.

Tvrtka AquafilCRO jedna je od 1000 najuspješnijih tvrtki u državi, kontinuirano povećava plaće te osigurava dopunsko zdravstveno osiguranje i besplatne sistematske preglede za cijeli kolektiv. Ovim ljetnim druženjem tvrtka je još jednom pokazala da brine o svojim zaposlenicima i stavlja ih na prvo mjesto.

25. travanj 2024 21:21