Život
StoryEditor

Bottega Venetta prva lansirala program ‘doživotne garancije‘

02. Studeni 2022.

Osim što ‘Certificate of Craft‘ jamči vrhunsku kvalitetu, omogućit će kupcima da svoje torbe donose na besplatne popravke i ‘osvježavanja‘

Da bi svojim kupcima dokazao da stoji iza predanosti kvaliteti, luksuzni brend Bottega Veneta lansirao je program doživotnog jamstva na torbe u svojoj ponudi. Prva takva garancija u svijetu luksuza nazvana je ‘Certificate of Craft‘, a njome Bottega jamči besprijekornu kvalitetu, ali doživotno pružanje usluga popravka i ‘osvježenja‘ kupljenih torbica.

Kako je u službenoj objavi za medije izjavio izvršni direktor brenda, Leo Rongone, ‘Certificate of Craft‘ nastao je iz želje da klijentima ponude vrhunsku uslugu dugotrajnog čuvanja njihovih proizvoda.

Održivo poslovanje

- Naša vizija ostaje dosljedna viziji naših osnivača. Željeli su da Bottega Veneta predstavlja najuzvišeniji i najprofinjeniji oblik luksuza. Na izradu naših proizvoda potrošimo dane, a ne sate. Oni su dizajnirani da traju vječno - kazao je Rongone te dodao da je ta nova garancija, odnosno novi program usklađen s vizijom poslovanja u budućnosti.

Točnije, usredotočeni su na odgovoran rast te im je namjera održavati proizvode što duže u upotrebi, smanjujući tako potrebu za zamjenom.

Od početka studenog, sa svakom novom torbom Bottega Venete dolazi fizička i digitalna kartica s označenim jedinstvenim serijskim brojem koji je povezan s programom ‘Certificate of Craft‘.

19. travanj 2024 09:23