Život
StoryEditor

LV Extended: Louis Vuitton ulazi u industriju podcasta

14. Rujan 2023.
Gosti podcasta dolazit će iz različitih struka – od kreativnih direktora do umjetnika i kuhara, a zajedničko će im biti to što su svi u nekom trenutku sudjelovali u kreiranju brenda

Jedan od najambicioznijih modnih brendova u svijetu luksuza, Louis Vuitton, odlučio je uroniti u potpuno novu industriju i to – podcasta.

U suradnji s popularnim francuskim modnim novinarom, redateljem dokumentaraca i YouTuberom, Loïcom Prigentom, osmislili su podcast ‘Louis Vuitton Extended‘. U njemu će obožavatelji modne kuće i Prigenta moži dublje zaroniti u događaje iza kulisa industrije luksuza.

U prvoj epizodi, domaćin razgovara s Pharrellom Williamsom o njegovoj debitantskoj kolekciji muške odjeće za LV.  Dizajner i producent, podijelio je s publikom što ga inspirira i kako je izgledao kreativni proces stvaranja kolekcije koja je dovela slavne osobe poput Beyoncé, JAY-Z-a, Rihanne, A$AP Rockyija, Zendaye u Pariz.

Nepoznati detalji

Williams je tako slušateljima otkrio jedan nepoznati detalj u vezi kolekcije. Naime, na reviju je doveo gospel zbor Voices of Fire koji je izveo skladbu ‘Joy‘. Za njega od te pjesme nije bilo boljeg načina da izrazi publici da se osjeća kao da ga je svemir nagradio, da ga je sunce obasjalo.

Podcast će Prigent voditi na engleskom jeziku, a u izjavi za medije iz kompanije su naveli da epizode objavljivati dvaput mjesečno.

Gosti podcasta dolazit će iz različitih struka – od kreativnih direktora do umjetnika i kuhara, a zajedničko će im biti to da su svi u nekom trenutku sudjelovali u kreiranju brenda.

Svaka epizoda trebala bi trajati 20 do 40 minuta i bit će dostupna besplatno na svim glavnim audio streaming platformama.

27. travanj 2024 01:34