Život
StoryEditor

Za stoti rođendan, Disney lansirao prigodni Vespa motocikl

26. Lipanj 2023.
Ovom kolaboracijom Vespa i Disney odaju počast čuvenom junaku animiranog filma, Mickey Mouseu

Div iz svijeta zabave – kompanija Disney ove godine slavi punih stotinu godina postojanja, a proslavu je započela kolaboracijama s poznatim globalnim brendovima. Jedan od takvih je kultna, talijanska Vespa koja je u suradnji sa slavljenikom lansirala motocikl u čast kompaniji i njihovom čuvenom mišu, Mickey Mouseu.

Kako piše portal HypeBeast, Vespa, koja inače igra na kartu slobode i zabave, s Disneyem dijeli i jedinstven pristup pripovijedanju priča kojima su zaveli na milijuna obožavatelja diljem svijeta.

Prepoznatljive boje

Čuvena Vespa, odnosno njihov prepoznatljivi motocikl ovaj je put obojen u crvenu, bijelu i žutu; boje Mickey Mousea. Žuta boja na kotačima oda je Mikijevim cipelama, a crni retrovizori dizajnirani su tako da podsjećaju na njegove okrugle uši.

Na bočnim stranama motocikla utisnuta je silueta čuvenog miša. Ljubitelji Disneya i Vespe mogu kupiti i kacigu u istim bojama te tako odati počast likovima koji su nastali u stotinu godina staroj tvornici zabave. Inače, Vespa je zaigrala u animiranom filmu Luca nastalom u produkciji Disneya i Pixara, u kojem dvojica dječaka-riba sanjaju o slobodi i – Vespi.

28. travanj 2024 18:29