Aktualno
StoryEditor

Adrenalinski spektakl u Ičićima: Održan drugi BMW Motorrad Roadshow u Hrvatskoj

24. Svibanj 2022.

Premium ponuda BMW motorkotača predstavljena na spektakularnom eventu

Brojni ljubitelji motorkotača i adrenalinske vožnje imali su priliku prisustvovati jedinstvenom BMW Motorrad Roadshowu koji se ove godine po drugi puta održao u Hrvatskoj. Poželjna i prepoznatljiva destinacija u Ičićima pored Opatije u ACI marini, imala je čast ugostiti BMW Motorrad Roadshow na oduševljenje brojnih ljubitelja BMW motorkotača. Spektakularan vikend i BMW Roadshow omogućila je tvrtka Tomić & Co., a posjetitelji pristigli iz svih krajeva Hrvatske imali su mogućnost razgledavanja i isprobavanja više od 17 različitih vrhunskih modela BMW motorkotača. Adrenalinskoj avanturi pridružili su se i pjevač Sandi Cenov, zaljubljenik u motore i bivši košarkaš Gordan Giriček koji su isprobali razne modele BMW motorkotača. Također, svima na raspolaganju su bile i testne vožnje odabranih modela, što je mnogima pomoglo da se osobno uvjere u zaista dojmljive BMW performanse.

Zvijezde dana, modeli za koje je vladao najveći interes, bili su BMW CE 04, prvi električni motor, BMW R 1250 GS Adventure, BMW R nineT, BMW R18 i BMW F 850 ​​GS. Najtraženiji za testne vožnje bili su BMW R 1250 GS Adventure, BMW CE 04, S 1000 R i mnogi drugi. BMW motorkotači stvoreni su za  najudaljenija odredišta, neprohodne rute i sve uvjete. Svaki vozač će s vožnjom BMW motorkotača u sebi probuditi avanturistički duh, dok će dodatna udobnost i sigurnost prilikom svakog putovanja pružiti maksimalni užitak.

R 1250 GS je kralj touring endura. Stvoren za neprohodne rute, nepovoljne uvjete i najudaljenija odredišta. Zbog toga smo dodatno optimizirali visoki standard prikladnosti i udobnosti putovanja. Od sustava pomoći vozaču, tehnologije osvjetljenja i naprednih načina vožnje do USB utičnice, R 1250 GS Adventure nudi vam sve što je potrebno za istraživanje nepoznatih mjesta. A zahvaljujući snažnom bokser motoru s BMW ShiftCamom, s lakoćom možete doći do bilo kojeg odredišta. 

BMW CE 04 pionir urbane mobilnosti, potpuno električni motor i zvijezda u gradu. Najnovija tehnologija i najbolje baterije uvode nas u novu eru gradske mobilnosti.

Najnoviju BMW Motorrad ponudu provjerite u Tomić & Co. poslovnicama, na lokacijama: Zagreb, Zadar, Rijeka, Split, Osijek i Pula. Više informacija, potražite na web stranici.

06. srpanj 2022 00:03