Aktualno
StoryEditor

Comping otvorio podružnicu u Rijeci

22. Ožujak 2017.

Kako bi se što više približili poslovnim subjektima, posebice onima na području Istre i Kvarnera, jedna od vodećih hrvatskih ICT tvrtki Comping otvorila je u srijedu novu podružnicu u Rijeci. Time nastavlja širenje poslovne mreže i povećanje broja zaposlenika.

- Već gotovo 30 godina Comping svojim korisnicima pruža cjelovit pristup, od planiranja do realizacije. Veselimo se novom valu širenja tvrtke kao i prilikama za razvoj u ovom dijelu Hrvatske, izjavio je povodom otvaranja podružnice Alojzije Jukić, predsjednik Uprave Compinga.

Comping u svom portfelju nudi cjelovita tehnološka poslovna rješenja i usluge koji klijentima omogućavaju unapređenje poslovanja i ostvarivanje punog potencijala. Poslovna rješenja tvrtke temeljena su na kombinaciji poznavanja tehnologije, razumijevanja poslovnog okruženja i inovacija te su potpomognuta alatima, metodologijama i najboljom poslovnom praksom. Stoga će na novoj adresi u Osječkoj 50, riječka podružnica uz prodajni tim uključivati djelatnike tehničke podrške, infrastrukturnih rješenja i usluga te rješavanja tehničkih intervencija.

Novi val zapošljavanja

Iz Compinga potvrđuju kako ne misle stati samo na jednoj podružnici te da se već razmatraju optimalne lokacije za nove podružnice, ali i proširenje baze klijenata. U skladu s tim, nastavit će se i proces zapošljavanja u tvrtki, kojeg između ostalog karakteriziraju prilike za konstantni razvoj i unaprjeđivanje vještina zaposlenika, mogućnost sudjelovanja u inovativnim projektima te poticanje zaposlenika na kreativnost i iznošenje vlastitih ideja i inicijativa.

08. lipanj 2023 19:35