Aktualno
StoryEditor

Danijela Čavlović vratila se u agenciju Komunikacijski laboratorij

18. Srpanj 2019.

Komunikacijski laboratorij, jedna od najdugovječnijih domaćih agencija za odnose s javnošću pod vodstvom Manuele Šole, nastavlja sa širenjem svog tima. Na poziciju PR seniora pridružila se iskusna komunikacijska stručnjakinja Danijela Čavlović koja je karijeru u odnosima s javnošću započela upravo u Komunikacijskom laboratoriju, nekadašnjoj Abrakadabri prije 12 godina. U agenciji će biti zadužena za savjetovanje u području komunikacija i pružanje usluga odnosa s javnošću za klijente agencije.

Diplomirana novinarka Danijela Čavlović svoje bogato radno iskustvo počinje graditi kao novinarka u Večernjem listu 1997. godine. U narednim godinama komunikacijske vještine usavršava u korporativnom sektoru te u Vipnetu radi na poziciji stručnjaka za odnose s javnošću. Zaokret u karijeri bio je vezan uz vlastiti poduzetnički projekt prvog zagrebačkog bed & breakfast kapaciteta. U turističkoj industriji pozicionirala se kao stručna konzultantica te je na poziciji predsjednice Zajednice obiteljskog turizma Hrvatske gospodarske komore, između ostalog, sudjelovala u radnim skupinama za izradu turističkih zakona. Otvorenost prema izazovima i ljubav prema komunikacijama ponovo ju vraća u PR vode. Godine 2018., prije dolaska u Komunikacijski laboratorij, radi u agenciji Manjgura na poziciji starije konzultantice na području kriznog komuniciranja i strateškog savjetovanja .

- Širenje našeg PR tima logičan je korak u kontekstu razvoja portfelja agencije koji smo proširili s nekoliko novih klijenata iz područja turizma te industrije gaminga i roba široke potrošnje. Dodatno smo ponosni što nam se pridružila kolegica koja je svoja prva znanja stjecala upravo u našoj agenciji, a iza koje je danas bogato iskustvo, brojne uspješne kampanje te želja da se i dalje razvija u našem timu - izjavila je Manuela Šola.

24. travanj 2024 08:19