Aktualno
StoryEditor

Dodijeljene godišnje nagrade udruge MBA Croatia: ‘Integritet i odgovornost su sve!‘

28. Studeni 2022.
Aleksandra Cvetković Kent bank

Članovi udruge MBA Croatia tradicionalno su na kraju godine dodijelili priznanja iznimnim ljudima iz svijeta biznisa i obrazovanja, koje su odabrali prema njihovom osobitom doprinosu u stvaranju boljeg i naprednijeg društva.

Na Gala večeri, održanoj u petak, 25. studenoga u Hilton Garden Inn hotelu, za 2022. godinu nagrađeni su:

- za poslovnu ženu godine - Aleksandra Cvetković (članica Uprave KentBank);

- za najboljeg menadžera godine - Mario Pavić (predsjednik Uprave Tankerske plovidbe);

- za povezivanje znanosti i poslovanja - prof. dr. sc. Dragan Schwarz, dr. med. (ravnatelj poliklinike Radiochirurgia Zagreb);

- za društveni doprinos – Valerija Jelčić (Centar za promicanje inkluzije);

- za najbolje predavanje – Robert Knorr (Managing partner MID Europa).

Nagrađeni nisu skrivali zadovoljstvo što ih je udruga, s kojom dijele temeljne vrijednosti u poslovanju i u životu, odabrala za ove vrijedne nagrade, koje je ekskluzivno za ovu prigodu, izradio akademski kipar Mate Turić, umjetničkog imena Mata Croata.

- Zahvaljujem kolegicama i kolegama što su prepoznali trud koji KentBanka, ali i ja osobno ulažemo u promicanje raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu te uključenost žena u poslovni svijet i menadžment. Drago mi je da mogu reći da su u Upravi KentBanke jednako zastupljene i žene i muškarci, a na menadžment pozicijama imamo 40% žena. Naravno, iza svakog priznanja stoji puno rada i truda te koristim priliku da se zahvalim cijelom timu i čestitam im, jer su dobri poslovni rezultati koje ostvarujemo naš zajednički uspjeh - izjavila je Aleksandra Cvetković, članica Uprave KentBanke.

MBA Croatia inače svake godine zahvaljuje i svojim donatorima, pa su priznanja za donacije u 2022. godini, ali i za cjeloživotni doprinos, primili:

➡ brončano odličje: Aircash, Pro Grupa, Alenka Pevec Radović, Mastercard, Tokić i Krešimir Ćurković;

➡ posebno godišnje priznanje: Ognjen Bagatin, Krešimir Profaca i Valamar.

Kao i prethodnih godina, MBA Croatia Gala večer imala je i edukativni karakter. Krešimir Profaca, aktualni predsjednik Udruge, održao je uvodno predavanje o radu udruge, kao i o njezinoj posebnoj ulozi u promicanju vrijednosti u društvu, kao što su etičnost, integritet, odgovornost, izvrsnost, znanje i znatiželja, marljivost i inkluzivnost.

Glavno predavanje održao je lider agrotehnološke tvrtke Agrivi Matija Žulj, s vrlo aktualnom temom kvalitete, zdravstvene utemeljenosti i pravilne raspodjele hrane na Zemlji te fokusom na zelenim top temama današnjice, bioraznolikosti i održivosti.

19. travanj 2024 22:50