Aktualno
StoryEditor

Društveno odgovorni lideri - radionica za članove Liderova Kluba obiteljskih tvrtki 22.rujna

21. Rujan 2016.
Piše:
lider.media

‘Društveno odgovorni lideri – kapetani duge plovidbe koji razmišljanju generacijama unaprijed‘ naziv je jesenske radionice koju Lider 22. rujna u Krašu organizira za članove Kluba obiteljskih tvrtki. Radionicu će održati Andreja Pavlović (Hauska & Partner) i mr.sc. Miljenko Cimeša (Društvo za organizacijsko učenje Hrvatske – SoL Hrvatska).

Sve je veći broj izazova koji bitno otežavaju donošenje odluka i postizanje željenih rezultata. Ponajveći izazov upravljanja danas je kako uskladiti snažan pritisak za postizanje što boljih rezultata na kratki rok s potrebom dugoročnog razmišljanja i djelovanja. Kako uskladiti naizgled ove nepomirljive zahtjeve pitanje je kojim ćemo se pozabaviti na radionici. Obiteljske tvrtke pokazuju se kao najžilaviji dio gospodarstva, ali kao i svim drugim organizacijama, potrebne su im kompetencije koje će im olakšati prijelaz generacija i suočavanje sa sve većim izazovima.

Liderov Klub obiteljskih tvrtki dobrovoljna je asocijacija koja promiče biznis zasnovan na obiteljskom vođenju. Članicama pomaže da edukacijom, zajedničkom razmjenom znanja i iskustva unaprjeđuju  poslovanje te lakše svladaju specifične teškoće u upravljanju tvrtkama. Posvećen je prepoznavanju i primjeni najbolje poslovne prakse i etičkih standarda u obiteljskim tvrtkama. Više o klubu: https://lider.media/klubovi/klub-obiteljskih-tvrtki/klub-obiteljskih-tvrtki/

25. rujan 2023 06:26