Aktualno
StoryEditor

Infobip širom Sjeverne Amerike pokrenuo globalnu seriju developerskih meetupa

16. Prosinac 2022.
infobip meetup rodashow

Infobip, globalno najpovezanija cloud komunikacijska platforma, pokrenuo je seriju globalnih developerskih meetupa kako bi dao dodatni doprinos u izgradnji zajednice tech entuzijasta u 18 gradova SAD-a i Kanade. U domaćem jednorogu smatraju kako organizacijom ovakvih događaja, koji su do sada u sklopu vlastite meetup grupe okupili preko 1.300 sudionika, mogu pružiti vrijedne prilike za umrežavanje i predstavljanje svojih rješenja.

- Infobipov Shift tim odlučio je proširiti svoje aktivnosti na sjevernoameričko tlo, osobito SAD, kroz organizaciju roadshowa, odnosno niza meetupa, putujući od grada do grada. Oduševljeni smo odazivom i veseli nas činjenica da smo velikom broju developera u Sjevernoj Americi detaljno predstavili Infobip, našu priču i rješenja te im prenesli najnovija znanja i iskustva -  istaknuo je Ivan Burazin, član uprave Infobipa za developersko iskustvo.

Ove je godine u sklopu sjevernoameričke turneje održano 18 meetupa, od Miamija i Bostona, pa do Seattlea, Las Vegasa i Toronta u Kanadi, a ukupno je 50 govornika iz Infobipa i ostalih kompanija kao što su Docker, Postman i GitHub govorilo o aktualnim developerskim temama.

- Kao i uvijek, neprestano gledamo kako ovakva događanja unaprijediti. Kroz 2022. proputovali smo 15 američkih saveznih država i posjetili Kanadu. U idućoj godini fokusirat ćemo se na organizaciju kvartalnih meetupa u pet ključnih gradova koji su se pokazali najuspješnijima, čime ćemo dodatno podići njihovu kvalitetu na još višu razinu, s većim brojem posjetitelja i meetupa -  zaključuje Nikola Radišić, član Infobip Shift tima te najavljuje kako će velika novost biti i Infobip rekreacijsko vozilo, tzv. RV, kao službeno prijevozno sredstvo za putovanje od grada do grada koje će biti točka okupljanja i druženja zajednice tech entuzijasta.

 

Infobip na ovaj način želi stvoriti zajednicu developera u gradovima širom Sjeverne Amerike okupljenu oko najnovijih tehnologija.

20. veljača 2024 17:50