Aktualno
StoryEditor

IPMA Hrvatska i Young Crew Croatia nagrađuju najbolje u području upravljanja projektima

11. Listopad 2022.

Već osmu godinu zaredom u organizaciji IPMA Hrvatske i Young Crewa Croatia, održava se dodjela nagrada za najistaknutije projekte i njihove voditelje te istraživače - Project Management Awards.

To je jedinstveno godišnje priznanje u Republici Hrvatskoj koje je velik korak u profesionalnom razvitku osobe u području upravljanja projektima. Uz dosadašnje tri kategorije koje su se odnosile na osobe mlađe od 35 godina (nagrada za najboljeg mladog voditelja projekta, za najbolji projekt s mladim voditeljem i za najboljeg mladog istraživača), ove su godine uvedene dvije nove kategorije za koje se mogu prijaviti projektni stručnjaci stariji od 35 godina – za najbolji projekt i najboljeg voditelja projekta.

Cilj je natjecanja promocija izvrsnosti i kompetencija voditelja projekata, kao i predstavljanje izvanrednih projekata te povezivanje profesionalaca u tom području. Također, predstavlja dobar okvir za procjenu vlastitih sposobnosti u konkurentskom okruženju najboljih praksi u projektnoj profesiji u Republici Hrvatskoj.

Sve prijave koje pristignu evaluirat će stručni evaluacijski odbor, neovisno tijelo koje prema kriterijima definiranima na svjetskoj razini u skladu s međunarodno priznatim standardom IPMA Competence Baseline (ICB4) procjenjuje prijave i donosi odluku o pobjednicima natječaja.

Sve detalje kako se prijaviti možete saznati na službenoj stranici projekta Project Management Awards 2022 - detalji i prijave. U obzir dolaze projekti i istraživački radovi koji su završeni u 2021. ili 2022. godini. Prijave su moguće od 26. rujna do 31. listopada.

Svečana dodjela nagrada bit će održana u Smaragdnoj dvorani Esplanade Zagreb Hotela posljednjeg utorka prije Božića, 20. prosinca 2022. godini.

01. lipanj 2023 20:28