Aktualno
StoryEditor

Jamie Lee Curtis vraća se na ‘završni obračun‘ u Noć vještica

17. Rujan 2017.

Glumica Jamie Lee Curtis ponovno će igrati ulogu glavne protagonistice u novoj verziji "Noći vještica" koja će se snimati 2018. godine, objavio je u petak Universal Pictures, gotovo 40 godina nakon što je ta glumica debitirala na filmskom platnu u istoimenom hororu i time stekla slavu kao hollywoodska "kraljica vrisaka".

Pedesetosmogodišnja glumica će ponovno igrati ulogu Laurie Strode, dadilje koja se suočava sa serijskim ubojicom Michaelom Myersom u hororu "Noć vještica" Johna Carpentera iz 1978. godine. U novoj verziji filma Strode će imati "završni obračun" s Myersom, objavio je Universal.

>>> VIDEO: Get Out najprofitabilniji film 2017.

Carpenter će biti izvršni producent i savjetnik na novom filmu.

"Noć vještica" je postala jedna od najpoznatijih hollywoodskih horor franšiza. Nakon prvog filma snimljeno je još devet nastavaka, a posljednji je bio onaj Roba Zombieja iz 2009., nazvan "Noć vještica II.".

Curtis se u toj filmskoj seriji posljednji put pojavila 2002., u nastavku "Noć vještica: Uskrsnuće", u kojem je njezin lik ubijen.

Universal je otkrio da će se novi nastavak temeljiti na orginalnom filmu iz 1978. te ignorirati događaje iz filma iz 2002. godine.

03. prosinac 2023 13:49