Aktualno
StoryEditor

Jesu li Vaše liderske sposobnosti u skladu s izazovima 4. industrijske revolucije?

25. Lipanj 2019.

Umijeće vođenja vještina je kojoj se divimo i kojoj stremimo, ali nerijetko u njoj ne uspijevamo.

Danas je umijeće uspješnog vođenja potrebnije no ikad jer se svijet mijenja brže no ikad. Kultura, intelektualni kapital, društvo usluga i digitalizacija su temeljni blokovi koje uspješne organizacije moraju razumjeti da bi rasle u svijetu koji se (pre)brzo mijenja.

S druge strane, lideri moraju razvijati vještine i sposobnosti kojima će svoje ljude i organizacije sigurno i inspirativno voditi kroz neizvjesnost i izazove poslovanja u kompleksnom okruženju.

Masterclass-Leadership Essentials in the 4th - 1200x628

Za sve koji žele provjeriti kako se njihova organizacija uspoređuje s primjerima vodećih kompanija koje su uspješno svladale disruptivne izazove 4. industrijske revolucije, i koji su spremni odazvati se izazovu da razmišljaju drugačije o vodstvu, usvoje nove alate i liderske prakse, COTRUGLI poslovna škola 3. srpnja organizira Leadership Essentials in Industry 4.0 Masterclass.

Kroz jednodnevan interaktivan program vodit će vas Dr. Michael Hathorn, globalno uvaženi profesor i konzultant čija je specijalnost vodstvo, upravljanje promjenama i inovacijama. Radi s organizacijama iz javnog i privatnog sektora diljem svijeta, a ujedno je i član World Business Council-a za održivi razvoj.

Zaključite ljetnu poslovnu sezonu vrhunskom edukacijom u COTRUGLI poslovnoj školi i dočekajte jesen spremni za nove liderske izazove.

Više informacija potražite OVDJE ili pozivom na broj 098/251 270.

16. travanj 2024 07:04