Aktualno
StoryEditor

Kako do domaćih proizvoda - putem on-line tržnice Grada Zagreba 

04. Travanj 2020.
on line tržnica

U Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma predstavljena je nova usluga - Online tržnice Grada Zagreba, još jedna od digitaliziranih javnih usluga koju Grad Zagreb provodi već nekoliko godina, s posebnim osvrtom prema građanima. Uslugu, koja je jednostavna, funkcionalna i besplatna, predstavio je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima ,stoji u priopćenju. 

Riječ je o virtualnoj tržnici, na kojoj svoje proizvode nude domaći proizvođači koji djeluju na području grada Zagreba. Trenutno 65 domaćih proizvođača nudi svoje artikle kupcima preko ove Online usluge, a nove prijave još uvijek stižu. Nakon što se zavedu osnovni podaci, vlasnik OPG-a bira vrstu artikla koju nudi, upisuje cijenu, vrijeme i područje dostave kao i kratki opis svojih proizvoda.

Platforma, koja povezuje proizvođače i kupce, ima za cilj promicati upravo lokalne proizvođače jer pojedine mjere ograničenja, uzrokovane pojavom koronavirusa, izravno utječu na njihovo poslovanje. Projekt je nastao u suradnji Grada Zagreba – Ureda gradonačelnika i Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo te Zagrebačkog holdinga – Podružnice Tržnice Zagreb.

Domaće proizvode možete kupiti na web stranici ONLINE TRŽNICE

25. rujan 2022 07:12